OPSADNO STANJE NA GLAVNOJ ŽELEZNIČKOJ STANICI, POLICIJA OPKOLILA VOZ! Sumnja se da su unutra EKSPLOZIV i naoružana osoba!

Autor:

Svet

17.02.2024

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je opkolila regionalni ekspres voz koji je stigao na prvi peron glavne stanice, dok je železnička ruta između Rurske oblasti i Kelna trenutno zatvorena.

OPSADNO STANJE NA GLAVNOJ ŽELEZNIČKOJ STANICI, POLICIJA OPKOLILA VOZ! Sumnja se da su unutra EKSPLOZIV i naoružana osoba!

Foto: Shutterstock

Uzbuna na glavnoj železničkoj stanici u Vupertalu izazvala je pažnju kako putnika, tako i javnosti, nakon što su teško naoružani policajci opkolili voz.

Prema informacijama koje su stigle iz Bild-a, jedinica za dokaze i hapšenje je bila angažovana u ovoj akciji, sa spremnim automatima, što je naglasilo ozbiljnost situacije.

Specijalne snage iz cele Severne Rajne-Vestfalije na terenu

Zatražene su specijalne snage iz cele Severne Rajne-Vestfalije, što ukazuje na ozbiljnost situacije i sumnju da se u vozu nalazi tražena osoba koja bi mogla biti naoružana. Navodno, jedan od putničkih vozova je bio pogođen informacijom o pronalasku eksplozivne naprave, dodatno uznemirujući situaciju.

Regionalni ekspres voz pod opsadom

Policija je opkolila regionalni ekspres voz koji je stigao na prvi peron glavne stanice, dok je železnička ruta između Rurske oblasti i Kelna trenutno zatvorena. U akciji su učestvovale federalne i državne policijske snage, a glavna stanica je bila uglavnom ograđena, dok je u vozu isključena struja.

Očekuje se da će nadležne službe izneti više informacija kako bi se situacija razjasnila i građani informisali o daljem toku događaja.

Podsetimo, policija Češke je nedavno objavila snimak spasavanja 21-godišnje devojke koja je pokušala samoubistvo skočivši pod voz. Incident se dogodio na železničkoj stanici u Kolinu, a brza reakcija policajaca Mateja Novotnog i Štepana Liske je bila ključna u spasavanju mlade devojke.

Hitna intervencija na licu mesta

Kada su dobili informaciju o incidentu, policajci su odmah reagovali i stigli na lice mesta za samo dva minuta.

Pronašli su povređenu devojku pored pruge i odmah pristupili pružanju prve pomoći. Korišćenjem podveza uspeli su da zaustave krvarenje na povređenim udovima, dok su istovremeno pažljivo komunicirali sa devojkom.

(Bild)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading