GRCI PRONAŠLI PORODICU KOJA ŽIVI U KATAKOMBAMA: Policiju udarali štapom po GLAVI, izjašnjavali se kao Rimljani, a tek da čujete ZAŠTO nisu školovali decu - pakao!

Autor:

Svet

16.02.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac, žena i njihovo četvoro dece izjasnili su se kao Stari hrišćani i Rimljani, a ne kao Grci.

GRCI PRONAŠLI PORODICU KOJA ŽIVI U KATAKOMBAMA: Policiju udarali štapom po GLAVI, izjašnjavali se kao Rimljani, a tek da čujete ZAŠTO nisu školovali decu - pakao!

Foto: Shutterstock

Grčka policija je ostala šokirana kada je pronašla šestočlanu porodicu koja je živela u kolibi od blata i katakombama u planinskom delu blizu Trikale. Ova neobična situacija privukla je pažnju javnosti i izazvala brojna pitanja o načinu života ove porodice.

Pronalazak skrovišta "pećinskih ljudi"

Policija je izvršila pretres kuće od blata i pronašla tunel dug 30 metara koji vodi do čudnog svetilišta ispod kuće. Osim toga, u kući su pronađeni luk i strele, noževi, vazdušni pištolj, municija i improvizovano oružje, što je dodatno uznemirilo istražitelje, prenosi Protothema.

Identitet porodice i njihovo objašnjenje

Muškarac, žena i njihovo četvoro dece izjasnili su se kao Stari hrišćani i Rimljani, a ne kao Grci. Oni tvrde da su deo zajednice starohrišćana koja odbacuje tehnološki napredak i živi tradicionalno, slično kao prvi hrišćani. Takođe, istakli su da ne podržavaju grčki sistem obrazovanja i da su sami brinuli o svom preživljavanju, uzgajajući pšenicu i brinući se o vodi i hlebu.

Muškarac je objasnio da luk i strele pronađeni u njihovoj kući nisu oružje već artefakti. Tvrdi da su ti artefakti deo njihove kulture i da se prave na tradicionalan način. Takođe, istakao je da se razlikuju od Grka jer su Rimljani i da je luk deo njihovog grba, prenosi Telegraf.rs.

Život u katakombama

Supruga porodičnog glave objasnila je da su katakombe ispod zemlje, do kojih vodi tunel, njihovo mesto za molitvu. Takođe, istakla je da nisu imali novca niti su mogli da dovedu materijal da nešto sagrade na površini.


Ova neobična priča o porodici koja živi izvan ustaljenih društvenih normi izazvala je znatiželju javnosti i izazvala brojna pitanja o njihovom načinu života i uverenjima.

(Protothema/Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading