POKOJNI NAVALJNI SNIMIO FILM O PUTINOVOJ LUKSUZNOJ PALATI NA CRNOM MORU! Ovo je najveći skandal u Rusiji!

Autor:

Svet

16.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navaljni - simbol borbe protiv Putinovog režima

POKOJNI NAVALJNI SNIMIO FILM O PUTINOVOJ LUKSUZNOJ PALATI NA CRNOM MORU! Ovo je najveći skandal u Rusiji!

Foto: printskrin/Jutjub


Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i najistaknutiji kritičar predsednika Vladimira Putina, preminuo je danas u zatvoru na krajnjem severu Rusije. Njegova smrt dolazi nakon što je bio osuđen na 19 godina zatvora zbog optužbi za prevare, nepoštovanje suda i kršenje uslovne kazne. Ove optužbe, koje su Navaljni i mnogi na Zapadu odbacili kao politički motivisane, samo su dodatno učvrstile njegov status simbola borbe protiv Putinovog režima.

Navaljni - borac za istinu

Dok je bio u zatvoru, je i dalje nastavio svoju borbu protiv Putinovog režima. Njegov tim je objavio rezultate istrage o navodnom Putinovom bogatstvu, pružajući javnosti uvid u luksuznu palatu na Crnom moru koja se pripisuje ruskom predsedniku. Ova istraga je izazvala veliku pažnju, a dokumentarac koji je objavljen zajedno sa istraživanjem, privukao je ogroman broj pregleda na Jutjubu, ukazujući na interesovanje javnosti za teme koje je Navaljni istraživao.

Luksuzna Putinova palata - mit ili stvarnost?

Detalji o navodnoj luksuznoj palati Putin i dalje izazivaju znatiželju javnosti. Palata, koja se nalazi u blizini grada Gelendžik, opisana je kao neprobojna tvrđava sa više od hiljadu zaposlenih koji unutra ne smeju da unose privatne telefone. Sa površinom od 17.691 kvadratnih metara, palata poseduje brojne luksuzne sadržaje kao što su privatno pozorište, bioskop, kockarnica, dva bazena, pekara, kao i tajna "prljava prostorija" čija svrha ostaje nepoznata.


Putin demantuje optužbe

Vladimir Putin je demantovao navode o vlasništvu nad ovom rezidencijom, nazvanom "Novi Versaj" ili "Nova Zimska palata". U razgovoru sa ruskim studentima, Putin je odbacio tvrdnje iznete u Navaljnovom filmu, tvrdeći da ništa od prikazanog ne pripada njemu ili njegovim bližnjima.

Navaljni je tokom svog života bio borac za istinu i transparentnost, a njegova smrt ostavlja prazninu u borbi za demokratiju u Rusiji. Njegova hrabrost i predanost ostaju inspiracija za mnoge koji se zalažu za pravdu i slobodu.

(Mondo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
anton

16.02.2024 21:25

koliko ima zaposleni pa taj objekat je zavrsen prosle godine u julu i fala bogu da gradjevinci nisu mogli da unose telefone sa kamerom a prica o prljavoj sobi je tek smesna ne pricajte bajke trece to se i nije gradilo za Putina znam za koga je ali zinite da vam kazem