UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ukrajinska SNAJPERISTKINJA objavila kako kao u video igrici UBIJA RUSE u Avdijevki! "Skidala" ih sa osmehom na licu (VIDEO)

Autor:

Svet

15.02.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak se brzo zavrteo po društvenim mrežama i izazvao je, kako je i očekivano, podeljene emocije gledalaca

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ukrajinska SNAJPERISTKINJA objavila kako kao u video igrici UBIJA RUSE u Avdijevki! "Skidala" ih sa osmehom na licu (VIDEO)

Foto: youtube.com/daily mail

Ukrajinka koja se bori u 47. brigadi objavila je na društvenim mrežama momenat kada jednog po jednog ubija ruske vojnike kod Avdijevke.

Ukrajinska snajperistkinja bila je nišandžija na bredliju a noćni nišan koristila je da precizno pogađa Ruse u mraku. 

Kod sebe je imala i snažni 125 mm Bušmaster top i protivtenkovske rakete kojima je Bredli opremljen.

Snimak Ukrajinke koja sa osmehom na licu ponosno ubija Ruse izazvao je oprečna mišljenja na društvenim mrežama.

Dok jedni navijaju za nju kao da su na utakmici, drugi je osuđuju smatrajući da se takvi snimci ne kače po mrežama.

Više snimaka, takođe snimljenih od strane 47. brigade, pokazuje kako su koristili FPV bespilotne letelice da uklone rusko oklopno vozilo BMP koje je pokušavalo da napadne njihove linije.

Na nekim snimcima pokazuje se koliku je štetu grad pretrpeo posle meseci teških borbi, pošto Putinovi generali odbijaju da odustanu od svoje misije da zauzmu Avdijevku uprkos razornim gubicima, uključujući desetine hiljada vojnika i hiljade tenkova.

Bitka je sada u ključnoj fazi, gde Rusija pokušava da odseče grad, a Ukrajina žuri sa pojačanjima u to područje, nadajući se da će ga zadržati.

Sa fronta stižu potpuno različite informacije ovih dana. Rusi tvrde da je Avdijevka sigurno pod padom i to će se desiti u narednih nedelju dana, dok Ukrajinci po Telegramu pišu da je to daleko od istine i da je sve samo "jeftina Putinova propaganda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading