LEK CILJANO DELUJE: Medvedev BRUTALNO ISPROZIVAO Sunaka i Šolca posle intervjua Takera Karlsona sa Vladimirom Putinom!

Autor:

Svet

13.02.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medvedev je zaključio da je intervju koji je ceo svet pomno ispratio "pogodio u centar"

LEK CILJANO DELUJE: Medvedev BRUTALNO ISPROZIVAO Sunaka i Šolca posle intervjua Takera Karlsona sa Vladimirom Putinom!

Foto: Tanjug/AP

Reakcije nemačkog kancelara Olafa Šolca i britanskog premijera Rišija Sunaka na intervju ruskog predsednika Vladimira Putina koji je dao američkom novinaru Takeru Karlsonu ukazuju na to da "lek ciljano deluje", izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On je istakao da nije praksa da šefovi država komentarišu temu intervjua svojih kolega iz drugih zemalja, prenosi TASS.

"Ali u ovom slučaju, izvolite. Dvojica najvećih političara našeg vremena, čudni Britanac Sunak i čistokrvni Švaba Šolc, počeli su da iznose neslaganja sa sadržajem intervjua ruskog predsednika Takeru Karlsonu. Ne sviđa im se, ne sviđaju im se argumenti i generalno im se ništa ne sviđa, napisao je Medvedev na Telegramu.

On je zaključio da to pokazuje da je "lek pogodio tačno gde treba".

Nemački kancelar Olaf Šolc i britanski premijer Riši Sunak optužili su ruskog predsednika Vladimira Putina da je tokom intervjua koji je prošle nedelje dao Karlsonu u velikoj meri pogrešno predstavio nastanak sukoba i situaciju u Ukrajini.

Značajan deo dvočasovnog razgovora Putina sa Karlsonom, koji je objavljen 9. februara, bio je posvecen ukrajinskom sukobu i odnosima Rusije sa SAD, NATO-om i Zapadom uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading