NADZORNA KAMERA SNIMILA JEZIVO UBISTVO! Žena ubila brata konopcem, snimak šokirao javnost! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.02.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin u Rumuniji: Žena ubila brata konopcem

NADZORNA KAMERA SNIMILA JEZIVO UBISTVO! Žena ubila brata konopcem, snimak šokirao javnost! (VIDEO)

Foto: printskrin/


Užasavajući događaj potresao je rumunsku opštinu Santandreju, kada je žena krvnički ubila svog 42-godišnjeg brata, zadaivši mu smrtonosne povrede konopcem. Kako prenose lokalni mediji, nadzorna kamera zabeležila je poslednje trenutke nesrećnog muškarca dok je šetao biciklističkom stazom sa svojom sestrom, pre nego što je postao žrtva brutalnog zločina.

**Zlokobni snimak i jezivi detalji**

Na jezivom snimku koji je objavljen na portalu "Bihoreanul", može se videti kako brat i sestra mirno šetaju pre nego što se situacija naglo menja. Muškarac se teško kreće i tetura, držeći nešto što liči na flašu, a zatim iz džepa izvlači paklicu cigareta i pali jednu. Par zatim zastaje pored puta, a žena koristi priliku da iz džepa izvuče konopac kojim je kasnije počinila zločin. Nakon što je ubila brata, ostavlja njegovo telo u travi i odlazi sa mesta zločina.

Jeziv snimak ubistva možete pogledati OVDE


**Uhapšena negovateljica sa odlučnošću**

Luminita Leuca, identifikovana kao počinilac ovog stravičnog zločina, privedena je i određen joj je pritvor od 30 dana. Tužioci su istakli odlučnost kojom je žena izvršila zločin, naglašavajući da nije popuštala stisak konopca oko vrata žrtve tokom otprilike 20 minuta, uprkos umoru i bolovima u rukama.

**Otkriven konopac i telefon**

Tokom pretresa stana u Santandreju, istražitelji su pronašli konopac kojim je izvršen zločin, kao i telefon ubijenog muškarca. Interesantno je da je Luminita bila jedina zaposlena u porodici, kao negovateljica u centru za stare, te je bila glavni izdržavalac porodice.

Ovaj užasavajući događaj ostavio je dubok trag u lokalnoj zajednici, podstičući javnost na razmišljanje o pozadini i mogućim motivima ovog strašnog čina.

(Bihoreanul, Libertatea)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading