PIJAN I NAG ŠETAO PO TERMINALU! Policija uhapsila putnika, a onda je otkrila zašto je prepadao sve na aerodromu (VIDEO)

Autor:

Svet

07.02.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je došao do linije za pregled prtljaga, gde ga je dočekalo obezbeđenje

PIJAN I NAG ŠETAO PO TERMINALU! Policija uhapsila putnika, a onda je otkrila zašto je prepadao sve na aerodromu (VIDEO)

Foto: youtube.com/nbc6 south florida

Na aerodromu na Floridi je uhapšen muškarac koji je navodno nag i pijan šetao terminalom dok je pokušavao da prođe pored obezbeđenja, prenose američki mediji.

Martin Evtimov parkirao je svoj automobil na trotoaru međunarodnog aerodroma Fort Loderdejl-Holivud (FLL), pre nego što je ušao u zgradu i skinuo se, saopštilo je odeljenje šerifa okruga Brovard.

Na snimku sa terminala vidi se Evtimov kako hoda između redova za prijavu na terminalu 1, dok su se putnici sklanjali od golog muškarca.

Evtimov je na kraju stigao do aerodromske bezbednosne linije, prolazeći pored nekoliko bezbednosnih agenata, nerazumljivo pričajući, prenosi Njujork post.

Prema nezvaničnim informacijama putnik je bio besan zbog gubitka posla, pa se od muke napio i počeo da pravi svima probleme.

Na kraju je došao do linije za pregled prtljaga, gde su ga dočekali zamenici šerifa i još nekoliko bezbednosnih agenata.

Evtimov je navodno pokušao da pruži otpor hapšenju, ali je na kraju priveden.

Prema sudskim dokumentima, Evtimov je optužen za pružanje otpora hapšenju uz nasilje, napad na policiju i izlaganje polnih organa, kao i za neprikladno ponašanje i zloupotrebu alkohola.

Odveden je u zatvor okruga Brovard, gde mu je određena kaucija od 3.500 dolara.

Sudija je danas naredio evaluaciju mentalnog zdravlja Evtimova i zabranio mu ponovni ulazak na aerodrom Fort Loderdejl-Holivud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading