SKOČIO SA VRHA ZGRADE SA PADOBRANOM, PA POGINUO: Užas na Tajlandu - Odinsonu nije bilo spasa!

Autor:

Svet

28.01.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejti je prethodno više puta skakao sa iste zgrade, što je predstavljalo ozbiljnu opasnost za pešake koji su se kretali ispod zgrade.

SKOČIO SA VRHA ZGRADE SA PADOBRANOM, PA POGINUO: Užas na Tajlandu - Odinsonu nije bilo spasa!

Foto: facebook

Britanski bejz skakač Nejti Odinson (33) preminuo je nakon što mu se padobran nije otvorio tokom skoka sa vrha stambene zgrade od 29 spratova u priobalnom letovalištu Pataja na Tajlandu.

Nažalost, Nejti je proglašen mrtvim na licu mesta, uprkos pokušajima hitne pomoći.

Poslednji trenuci pre tragičnog skoka

Na snimku koji je zabeležen pre skoka, Nejti je odbrojavao sekunde pre nego što je skočio, izgovarajući reči "tri, dva, jedan, vidimo se". Trenutak kada je skočio sa zgrade zabeležen je na snimku, a nažalost, padobran mu se nije otvorio kako je planirao.


Čuvar zgrade je izjavio da je u trenutku tragedije pomislio da je čuo pad grane, ali se ispostavilo da je zapravo Nejti pao na zemlju. Ovo je izazvalo šok među prolaznicima i stanarima zgrade, a policija i hitna pomoć su odmah reagovali, ali nažalost, Nejti nije preživeo.

Opasnost za pešake i snimanje za društvene mreže

Prema rečima čuvara zgrade, Nejti je prethodno više puta skakao sa iste zgrade, što je predstavljalo ozbiljnu opasnost za pešake koji su se kretali ispod zgrade. Takođe, čuvar je naveo da su Nejti i njegovi saradnici pravili sadržaj za društvene mreže, što ukazuje na to da je skakanje sa visokih zgrada bilo deo njihovog poslovnog poduhvata.

Istraga o tragičnom događaju

Poručnik policije Kamolporn Nadi izjavio je da nema početnih znakova da je Nejti bio napadnut, ali je naglasio da će se sprovesti detaljna istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.


Tragičan gubitak Nejtija Odinsona potresa njegovu porodicu, prijatelje i fanove širom sveta, ostavljajući pitanja o bezbednosti ekstremnih sportova i snimanja za društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading