OVAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE AUTOMOBILA SMRTI IZ VELIKOG GRADIŠTA: Duško krenuo da pliva za Časni krst, pa poginuo - BMW potpuno uništen (FOTO)

Autor:

Hronika

19.01.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila u 8.30 sati na lokalnom putu nekoliko kilometara od Velikog Gradišta.

OVAKO JE IZGLEDALO IZVLAČENJE AUTOMOBILA SMRTI IZ VELIKOG GRADIŠTA: Duško krenuo da pliva za Časni krst, pa poginuo - BMW potpuno uništen (FOTO)

Foto: Facebook, shutterstock

Duško Đorđević

Tridesetdvogodišnji Duško Đorđević Moša (32) iz Velikog Gradišta poginuo je jutros dok je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav. Duško Đorđević se uputio upravo na reku jer je nameravao da zapliva za Časni krst na Bogojavljenje.

Kako smo pisali, nesreća se dogodila u 8.30 sati na lokalnom putu u selu Ostrovo, koje se nalazi na nekoliko kilometara od Velikog Gradišta.

Na Instagram stranici 192_rs objavljena je slika BMW-a koji je izvađen iz Dunava, a u kojem je tragično nastradao nesrećni muškarac. Kako se vidi na slikama sa lica mesta, vozilo je potpuno uništeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Takođe je objavljen još jedan snimak na kom se vidi kako je izgledalo izvlačenje vozila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema rečima izvora, sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav, pišu beogradski mediji.

Kako se navodi, stradali muškarac bio je na mestu suvozača i preminuo je na licu mesta.

- Navodno, putnici iz BMW pokušali su da ostanu na putu, ali nažalost u tome nisu uspeli jer se sve brzo dogodilo. Đorđević, koji je bio na mestu suvozača preminuo je na licu mesta. Za sada nije poznato da li je usled udara zadobio kobne povrede ili se udavio, ali će to utvrditi obdukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu.

Republika

Foto: Društvene mreže

Duško Đorđević poginuo kod Velikog Gradišta

Kako je objasnio izvor za medije, vozač BMW je zadobio povrede prilikom nesreće.

- Vozač je zadobio povrede i on je premešten u požarevačku bolnicu gde mu se ispituje stepen povreda - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Iva

19.01.2024 17:21

Vidim spasio g.a KRST