TEŠKA NEZGODA KOD HAJATA! Direktan sudar dva automobila - jedan kompletno UNIŠTEN!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

11.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije radio semafor.

TEŠKA NEZGODA KOD HAJATA! Direktan sudar dva automobila - jedan kompletno UNIŠTEN!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Jutros se na Novom Beogradu dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedan automobil značajno oštećen.

- Nije radio semafor i jedan auto krenuo je da se uključuje od strane Hajata ka Ušću, zastao je i potom krenuo, kada ga je najednom pokosio automobil koji je dolazio iz glavnog pravca - priča jedan očevidac za beogradske medije.

Podsetimo, autobus na liniji 304 sleteo je s puta i završio u dvorištu porodične kuće u Ritopeku. Prema nezvaničnim informacijama, saobraćajna nesreća se dogodila oko 6:50 sati. Vozač autobusa je, na sreću, zadobio samo ogrebotine i ugruvanosti, a nije pretrpeo ozbiljne povrede.

Prema rečima mlade žene iz porodice čija je kuća bila pogođena, vozač se srećom nije ozbiljnije povredio. Ograda i dvorište će biti popravljeni, dok se vozilo izvlači iz dvorišta.

U trenutku nesreće, na licu mesta se nalazila i dizalica kako bi se autobus izvukao iz dvorišta. Prvi izveštaji ukazuju na to da je poledica mogla biti uzrok nesreće, ali detaljnija istraga će otkriti tačne okolnosti.

Građani Ritopeka su se okupili kako bi posmatrali izvlačenje autobusa i pružili podršku ugroženoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading