ODLUKA KOJA ĆE UZDRMATI POLITIČKI SVET! Da li je kraj DeSantisove predsedničke kampanje, podržaće Trampa?

Autor:

Svet

21.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razmatranje guvernera Floride Ron DeSantisa o predsedničkoj trci 2024.

ODLUKA KOJA ĆE UZDRMATI POLITIČKI SVET! Da li je kraj DeSantisove predsedničke kampanje, podržaće Trampa?

Foto: Tanjug/AP


Guverner Floride, Ron DeSantis, kandidat za predsedničke izbore 2024, vodi intenzivne diskusije sa svojim najbližim saradnicima o mogućem povlačenju iz trke. Prema informacijama do kojih je došao Bloomberg, DeSantis i njegova supruga Kejsi su ključni donosioci odluka u ovom procesu.

Unutarnje Rasprave o Odluci

Razgovori su u toku, a jedna od opcija koja se razmatra je povlačenje pre početka glasanja u Nju Hempširu kako bi se izbeglo potencijalno nepovoljno treće mesto. Univerzitet u Nju Hempširu sproveo je anketu koja pokazuje da bi DeSantis dobio svega 6% republikanskih glasova, dok bi bivši predsednik Tramp imao podršku od 50%, a Niki Hejli 39%.

Ova situacija predstavlja značajan izazov za DeSantisa i njegov tim, koji su svesni da je podrška ključni faktor za uspeh na predsedničkim izborima.

Uticaj Supruge Kejsi

U ovim internim razgovorima, posebna pažnja se posvećuje ulozi Kejsi DeSantis, koja se takođe smatra konačnim donosiocem odluka. Njen uticaj na moguću odluku o povlačenju Guvernera mogao bi biti od ključnog značaja.

Kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će DeSantis odustati od trke, ostaje da se vidi u narednim danima.

(Bloomberg)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading