ODBIO SAM TRAMPA: Oglasio se Kenedi, ovo niko nije očekivao od njega

Autor:

Svet

15.04.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezavisni kandidat za predsednika SAD otkrio javnosti nepoznate detalje

ODBIO SAM TRAMPA: Oglasio se Kenedi, ovo niko nije očekivao od njega

Foto: Tanjug/AP Photo/Eric Risberg

Nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi saopštio je danas je odbio ponudu saradnika republikanskog kandidata Donalda Trampa da bude njegov kandidat za potpredsednika.

"Predsednik Tramp me naziva ultralevičarskim radikalom. Ja sam toliko liberalan da su me njegovi emisari zamolili da budem njegov potpredsednik. Ljubazno sam odbio ponudu", naveo je Kenedi na društvenoj mreži X.

On je dodao da je protiv Trampa, kao i da, prema njegovim rečima, aktuelni predsednik Džozef Bajden ne može da pobedi na izborima.

"Izgleda da predsednik Tramp zna ko zapravo može da ga pobedi", napisao je Kenedi.

Izbori za predsednika SAD zakazani su za 5. novembar, a glavni kandidati su ponovo Tramp i Bajden, dok je Kenedi u svim istraživanjima javnog mnjenja trećeplasiran, ali uz veliku razliku u odnosu na prvu dvojicu.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp stigao je danas u sudnicu na Menhetnu gde počinje prvo suđenje jednom američkom predsedniku u istoriji, po optužnici za krivično delo.

Tramp se tereti da je falsifikovao poslovna dokumenta kada je glumici u filmovima za odrasle Stormi Danijels, preko svog advokata, platio 130.000 dolara kako ne bi javno govorila o njihovoj navodnoj aferi, preneo je Glas Amerike.

Tramp je sve optužbe negirao i ocenio ih kao politički motivisane. Od Trampa se očekuje da se pojavljuje pred njujorškim sudom u ovom procesu, dok vodi kampanju za predsedničke izbore u novembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading