DRAMA! POGINUO SIN DIREKTORA ZUM-A! Porodica MILIJARDERA traga za NJEGOVIM TELOM

Autor:

Svet

21.01.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična avionska nesreća u Kaliforniji

DRAMA! POGINUO SIN DIREKTORA ZUM-A! Porodica MILIJARDERA traga za NJEGOVIM TELOM

Foto: INSTAGRAM


Kalifornija je nedavno bila poprište tragične avionske nesreće koja je uzdrmala javnost. Jedna od četiri žrtve ove nesreće bila je Isak Cimern, sin izvršnog direktora kompanije Zoom. Isak (27) je stradao zajedno sa svojom dugogodišnjom devojkom Emom Vilmer-Šajls (27), kao i njihovim prijateljima Ločijem Ferijem i Кesidi Peti.

Životne priče mladih žrtava

Isak i Ema su bili par već punih 10 godina, živeći zajedno u San Francisku. Njihove živote su okončali tragično, ostavljajući iza sebe porodice i prijatelje koji su bili zatečeni ovom neočekivanom tragedijom. Loči Ferije, pilot aviona koji se srušio, bio je poznat u krugovima pilota eksperimentalnih aviona, a bio je i diplomirani vazduhoplovni inženjer sa prestižnog MIT-a.

 

 


Avionska nesreća i posledice

Letelica koja se srušila bila je Cozi Mark IV, jednomotorni avion sa četiri sedišta, a nesreća se dogodila na obali Half Mun Beja. Nažalost, do sada je pronađeno samo telo Emme Vilmer-Šajlsove, dok je američka obalska straža prekinula potragu za preostalom trojicom, s obzirom na mali izgled za preživljavanje.

Reakcija javnosti i završne napomene

Ova tragična nesreća duboko je potresla kako lokalnu zajednicu, tako i ljude širom sveta. Porodice i prijatelji žrtava ostali su zatečeni i u tuzi zbog gubitka svojih najmilijih. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati istraga o uzrocima ove nesreće i da li će biti donete nove informacije o ovom tragičnom događaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading