NEMA VIŠE GDE DA SE SAKRIJE! Protivnica prozvala TRAMPA, pa najavila PREOKRET za izbore u Americi

Autor:

Svet

16.01.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niki Hejli ubeđena je da Tramp namerno izbegava debate s njom jer nema nijedan argument da bi je ubedio u nešto svoje

NEMA VIŠE GDE DA SE SAKRIJE! Protivnica prozvala TRAMPA, pa najavila PREOKRET za izbore u Americi

Foto: Tanjug/AP

Kandidatkinja za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Niki Hejli poručila je danas da Donald Tramp "nema više gde da se sakrije", dodavši da će sledeću predizbornu debatu voditi ili sa njim ili Džoom Bajdenom.

"Imali smo pet sjajnih debata u ovoj kampanji. Nažalost, Donald Tramp ih je sve izbegao. Nema više gde da se sakrije. Sledeća debata koju ću voditi biće ili sa Donaldom Trampom ili sa Džoom Bajdenom. Radujem se tome", napisala je Hejli na društvenoj mreži X.

Dodala je da ima "drugačiji stil i pristup" od Bajdena i Trampa.

"Bez drame. Bez osvete. Bez kukanja. Samo rezultati", poručila je Hejli.

U američkoj saveznoj državi Ajovi održani su prvi unutarstranački izbori za predsedničkog kandidata Republikanske stranke na kojima je za Niki Hejli glasalo oko 19 odsto birača, dok su ispred nje guverner Floride Ron DeSantis sa podrškom 21,2 odsto birača i Donald Tramp za kojeg je glasalo više od 50 odsto republikanaca.

Što se Trampa tiče, on je više nego ubeđen da će ne samo pobediti na unutarstranačkim izborima Republikanske partije, već i u novembru kada bude izašao na crtu predsedniku Džou Bajdenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading