JEZIVA TRAGEDIJA KRIJE BROJNE MISTERIJE! Dečak (6) pronađen MRTAV u automobilu u šumi, sa njim bila JOŠ JEDNA osoba

Autor:

Svet

15.01.2024

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitne službe pronašle su automobil na ulici nedaleko od sela Brusendorf u 1.52 iza ponoći.

JEZIVA TRAGEDIJA KRIJE BROJNE MISTERIJE! Dečak (6) pronađen MRTAV u automobilu u šumi, sa njim bila JOŠ JEDNA osoba

Foto: Tanjug/AP

Dečak (6) pronađen je mrtav u automobilu u šumi blizu Bradenburga, saopštila je nemačka policija.

Prema prvim nalazima policije, u automobilu je pronađena i majka deteta. Ona je u trenutku pronalaska bila živa i dobila je lekarsku pomoć, prenosi Telegraf.

Hitne službe pronašle su automobil na ulici nedaleko od sela Brusendorf u 1.52 iza ponoći.

Šta se tačno dogodilo i kako je dečak poginuo još uvek nije poznato.

Podsetimo, ovo nije izolovan slučaj misteriozne smrti u Nemačkoj.

Dečak (15), koji je navodno sin Srbina koji je u aprilu ubio dete (7) ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je zadavio svoju devojku (15).

Zločin se desio neposredno pred Novu godinu u šumi kod Ulma, a tinejdžer osumnjičen za ovaj događaj, prema izveštajima, navodno je pozvao policiju nakon zločina, izjavivši da je ubio svoju devojku.

Kada su patrolne ekipe stigle na mesto događaja, devojčicu su pronašli bez svesti. Hitno je prevezena u bolnicu, gde je, nažalost, preminula 1. januara u ranim jutarnjim časovima.

Prema medijskim izveštajima, osumnjičeni dečak navodno je sin Srbina koji je, na vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu, ubio svoju sedmogodišnju pastorku, iako tužilaštvo nije potvrdilo niti demantovalo ovu informaciju.

Podsećamo da je policija pronašla Srbina odmah nakon ubistva devojčice i uhapsila ga. U novembru je proglašen neuračunljivim i smešten u psihijatrijsku ustanovu.

Prema nezvaničnim izvorima, tokom suđenja je navodno izjavio da je pažljivo proučavao religiju i da mu je "u nekom trenutku postalo jasno da mora da žrtvuje jedno svoje dete Bogu".

Njegov maloletni sin trenutno se nalazi u pritvoru zbog optužbi za ubistvo, a nije jasno šta ga je motivisalo da zadavi devojčicu i koji je bio njegov motiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading