HOROR NA VENČANJU: Plafon manastira pao, strašne scene posle katastrofe, među povređenima IMA I DECE (VIDEO)

Autor:

Svet

13.01.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urušavanje plafona na venčanju u Italiji: Desetine povređenih

HOROR NA VENČANJU: Plafon manastira pao, strašne scene posle katastrofe, među povređenima IMA I DECE (VIDEO)

Foto: printskrin


Danas se desila tragedija u centalnoj Italiji kada se urušio plafon nekadašnjeg manastira u Pistoji tokom proslave venčanja, pri čemu je desetine ljudi povređeno, od kojih petoro teško. Vlasti su potvrdile da među povređenima ima i dece, dok su italijanski mediji preneli ovu tužnu vest.

Manastir Đakerino - mesto tradicionalnih venčanja

Nesreća se dogodila u bivšem manastiru Đakerino na periferiji Pistoje, koje je poznato po tome što se tradicionalno tu održavaju ceremonije venčanja. Ovo mesto, koje je nekada bilo simbol ljubavi i zajedništva, sada je postalo poprište neočekivane tragedije.


Reagovanje hitnih službi

Najmanje sedam vozila hitne pomoći, kao i policija i vatrogasci, odmah su stigli na lice mesta kako bi pružili pomoć povređenima i obezbedili situaciju. Povređeni su brzo prevezeni u bolnice radi pružanja neophodne medicinske pomoći.

Ova tragedija šalje šokantne talase kroz zajednicu i podseća nas na važnost bezbednosti i održavanja infrastrukture, pogotovo kada su u pitanju istorijski značajni objekti poput manastira. Nadamo se da će povređeni brzo ozdraviti i da će se ova nesreća osvestiti javnost o važnosti redovnog održavanja starih građevina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading