VIŠE OD 30 POVREĐENIH I 18 POGINULIH U STRAŠNOM KLIZIŠTU: Tragedija u Kolumbiji!

Autor:

Svet

13.01.2024

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi nedavni događaji naglašavaju važnost preventivnih mera i brze reakcije u slučaju prirodnih katastrofa.

VIŠE OD 30 POVREĐENIH I 18 POGINULIH U STRAŠNOM KLIZIŠTU: Tragedija u Kolumbiji!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@earth.updates

Tragedija u Kolumbiji potresla je region, nakon što je klizište na auto-putu između gradova Kibo i Medeljina odnelo najmanje 18 života, dok je više od 30 ljudi povređeno. Nacionalna kancelarija za upravljanje katastrofama saopštila je da je najmanje 35 povređenih prebačeno u različite bolnice, dok je akcija potrage za nestalima najavljena kako bi se pružila pomoć onima koji se verovatno još nalaze pod ruševinama.

Nepoznati uzrok klizišta

Uzrok ovog tragičnog događaja još uvek nije poznat. Ministarstvo odbrane je saopštilo da padaju jake kiše u tom području, što otežava spasilačke akcije. Ovo klizište je preseklo prometni auto-put, izazivajući haos i tragediju na putnicima koji su se u tom trenutku tu zatekli.

Reakcija predsednika Gustava Petra

Predsednik Gustavo Petro dao je izjavu putem Iksa, obećavajući da će vlasti pružiti svu potrebnu podršku zbog ove "užasne tragedije". Njegove reči odražavaju ozbiljnost situacije i posvećenost vlade da pruži pomoć i podršku porodicama žrtava i povređenih.

Snažna oluja pogodila Argentinu

Ova tragedija u Kolumbiji dolazi u vreme kada je snažna oluja pogodila Argentinu, odnoseći 13 ljudskih života i pričinivši veliku štetu. Ovi nedavni događaji naglašavaju važnost preventivnih mera i brze reakcije u slučaju prirodnih katastrofa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading