VATRENA NASTAVNICA MATEMATIKE ORGIJALA SA UČENIKOM! Otac dečaka sve znao - ostali đaci čuvali stražu, da direktor NE SAZNA!

Autor: Sanja Bojanović

Svet

12.01.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silovanje u srednjoj školi.

VATRENA NASTAVNICA MATEMATIKE ORGIJALA SA UČENIKOM! Otac dečaka sve znao - ostali đaci čuvali stražu, da direktor NE SAZNA!

Foto: pexels.com/twitter.com/@drustvenidrug

Američka školska zajednica potresena je skandalom nakon hapšenja 26-godišnje nastavnice matematike, Hejli Nikel Klifton, optužene za silovanje šesnaestogodišnjeg učenika.

Incident je izašao na videlo 5. januara kada je jedan od učenika pokazao fotografije svog prijatelja na kojima su bile vidljive ogrebotine.

Prema navodima u sudskim dokumentima, Hejli se suočava s optužbama da je imala odnos sa šesnaestogodišnjim učenikom tokom časova matematike, koristeći druge učenike kao odašiljače kako bi izbegla otkrivanje. Fotografije ogrebotina, prema izvorima, potiču iz tih kontroverznih odnosa.

Foto: Jerry Kimbrell from Pixabay

Profesorka

Otac znao za aferu

Učenik koji je prvi otkrio situaciju izložio je problem osoblju škole, što je rezultiralo kontaktiranjem policije. U istrazi, otac tinejdžera takođe je optužen za ugrožavanje dobrobiti deteta, s obzirom da se sumnja da je bio svestan veze svog sina sa nastavnicom.

Policija je posetila školu 8. decembra kako bi razgovarala sa Hejli i uzela njen telefon. Međutim, pristup inkriminišućim porukama dobio se tek nakon dobijanja naloga za otključavanje uređaja. Hejli je odbila tvrdnje o odnosima sa učenicima izvan škole.

Otkriveno je da je nastavnica 23. decembra napustila Misuri i prešla u Teksas, gde je konačno uhapšena 5. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading