KIDNAPOVAN PILOT BRITIŠ ERVEJZA! Otet i prebijen dok je pokušavao da pomogne!

Autor:

Svet

10.01.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pilot Britiš Ervejza kidnapovan i mučen u Johanesburgu

KIDNAPOVAN PILOT BRITIŠ ERVEJZA! Otet i prebijen dok je pokušavao da pomogne!

Foto: FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg


Britanski pilot avio-kompanije Britiš Ervejz postao je žrtva otmice i torture dok je išao u kupovinu tokom pauze između letova. Prvi oficir bio je zamoljen od strane žene u supermarketu da joj pomogne da iznese torbe do njenog automobila. Međutim, kada su stigli do vozila, grupa muškaraca ga je gurnula unutra. Neki izvori navode da je pilot pretrpeo fizičke napade i torturu, dok drugi ističu da je predao "hiljade i hiljade funti" pre nego što su ga oslobodili.

Pilot je prevezen na udaljenu lokaciju u Johanesburgu gde je pretrpeo brutalne fizičke napade. Situacija je zahtevala angažovanje zamenskog pilota za let nazad za London, dok je povređeni pilot bio van stanja da leti.

Od incidenta, pilot nije bio sposoban za rad, a kolege su mu pružile podršku. Jedan izvor je izjavio:

"Neverovatno je šta se desilo pilotu. Bilo je kao nešto iz filmova. Pristao je da pomogne ženi u nevolji, a pre nego što je shvatio, bio je gurnut u vozilo i odvezen. Potom je pretrpeo sate torture i fizičkih napada. Sve se završilo kada je ostao bez novca. Srećan je što je živ. Ovaj incident je potresao posadu."


Bezbednost osoblja i mere avio-kompanije

Avio-kompanija zabranjuje osoblju da posećuje određene delove grada, a hotelski smeštaj za posadu nalazi se u Melrose Arch-u, koji važi za najsigurnije područje. Kako je saopšteno iz Britiš Ervejza:

"Jedan član posade je otet ispred supermarketa Checkers Bluebird severno od kompleksa Melrose Arch."


Ovaj incident naglašava izazove sa kojima se osoblje avio-kompanija može suočiti tokom međunarodnih letova, istovremeno ističući važnost bezbednosnih mera i podrške za žrtve ovakvih incidenata.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading