FBI UPOZORANA NA OPASNOST!Vladine zgrade u Americi ponovo evakuisane!

Autor:

Svet

04.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažne pretnje bombama u američkim državama

FBI UPOZORANA NA OPASNOST!Vladine zgrade u Americi ponovo evakuisane!

Foto: pixabay.com

Bela kuća u SAD


Vladine zgrade pojedinih američkih država evakuisane su drugi dan za redom zbog pretnji o postavljenim eksplozivnim napravama. Na meti su se našle zgrade Kapitola i Vrhovnog suda u državi Misisipi, kao i sudnice u Arkanzasu i Montani.

FBI je upoznat sa brojnim incidentima lažnih pretnji i najavljuje nastavak saradnje sa lokalnim, državnim i saveznim partnerima za sprovođenje zakona.


**Evakuacija zgrade okružnog suda Pulaski u Litl Roka**

Zgrada okružnog suda Pulaski u centru Litl Roka, bila je evakuisana u jutarnjim satima, ali je osoblju i građanima omogućeno da se vrate nakon sprovedene provere. Ova pretnja je deo niza lažnih dojava o bombama koje su stigle na adrese zvaničnika u nekoliko američkih država.

**Evakuacija zgrade suda u okrugu Kaskade u Grejt Folsu, Montani**

Zgrada suda u okrugu Kaskade u Grejt Folsu, takođe je evakuisana nakon dojave o bombi putem mejla. Nakon provere, osoblju i građanima je omogućeno da se vrate u zgradu.

**Lažne pretnje na mejl adrese zvaničnika**

Prethodnog dana, dojave o bombi stigle su na mejl adrese zvaničnika u nekoliko američkih država, što je izazvalo zabrinutost i nesigurnost. FBI je preuzeo istragu i nastoji da identifikuje počinioce ovih lažnih pretnji.

Lažne pretnje bombama na vladine zgrade u nekoliko američkih država izazivaju ozbiljnu zabrinutost i zahtevaju hitnu reakciju nadležnih organa. FBI je angažovan na rešavanju ovih slučajeva i nastavlja saradnju sa lokalnim, državnim i saveznim partnerima kako bi zaštitio građane i osoblje ugroženih objekata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading