KRVAVA NOVA GODINA U LOS ANĐELESU! Dve odvojene pucnjave - MRTVO TROJE LJUDI, VELIKI BROJ RANJENIH!

Autor:

Svet

02.01.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji veruju da je pucnjava nastala zbog svađe na zabavi, koja je organizovana u industrijskoj zoni gde se nalaze magacini i poslovne zgrade.

KRVAVA NOVA GODINA U LOS ANĐELESU! Dve odvojene pucnjave - MRTVO TROJE LJUDI, VELIKI BROJ RANJENIH!

Foto: Printscreen/X

U dve odvojene pucnjave prvih sati Nove godine, na području Los Anđelesa tri osobe su ubijene, dok je 12 ranjeno, prenosi AP.

U pucnjavi na zabavi u industrijskoj zoni u centru Los Anđelesa, dve osobe su poginule, a osam je ranjeno, saopštile su vlasti.

Policajci koji su reagovali na prijave o pucnjavi u ponedeljak oko 1 sat posle ponoći, izvestili su da su čuli pucnje i zatekli gomilu koja beži iz tog područja, dok je nekoliko ranjenih ljudi ležalo na ulici i trotoaru, navela je lokalna policija u saopštenju za javnost, dodajući da su muškarac i žena poginuli na licu mesta. 

Zvaničnici su prvobitno rekli da su prvobitno izvestili da su tri osobe hospitalizovane, ali je u poslepodnevnim satima taj broj porastao na osam.
Stanje povređenih nije poznato, a nema ni informacija o osumnjičenom za pucnjavu.

Istražitelji veruju da je pucnjava nastala zbog svađe na zabavi, koja je organizovana u industrijskoj zoni gde se nalaze magacini i poslovne zgradae.

U međuvremenu, odeljenje šerifa okruga Los Anđeles istražuje odvojenu pucnjavu u kojoj je u ponedeljak rano ujutru u gradu Hotorn ubijena jedna žena i ranjeno četiri osobe.

Jedna osoba je u kritičnom stanju, dok je troje stabilno, prenela je KABC televizija.
Nije bilo hapšenja i informacija o osumnjičenima.

Inače, u Sjedinjenim Američkim Državama je u 2023. zabeležen najveći broj masovnih ubistava još od 2006. godine.

Prema pisanju Vašington posta, koji vodi bazu podataka o masovnim ubistvima, u SAD se prošle godine dogodilo 38 pucnjava u kojima su ubijene najmanje četiri osobe, što je rekord na godišnjem nivou prema evidenciji tog lista.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading