POTRESNA PRIČA O NESTALOM TINEJDŽERU - HEROJU: Skočio u vodu da spasi člana porodice i nestao!

Autor:

Svet

30.12.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer heroj nestao u pokušaju spasavanja člana porodice

POTRESNA PRIČA O NESTALOM TINEJDŽERU - HEROJU: Skočio u vodu da spasi člana porodice i nestao!

Foto: Photo by Ruslan Valeev on Unsplash


Nesrećni događaj na plaži Kongo u Australiji privukao je pažnju javnosti nakon što je tinejdžer Katab Abu Haiš (19) skočio u vodu kako bi spasao člana porodice koji se utapao. Nažalost, talasi su ga odvukli na pučinu, a od tada se vodi kao nestao.

Odmah je pokrenuta potraga za njim, ali do sada bez uspeha.


Opasnost plaže Kongo



Plaža Kongo je poznata među lokalnim stanovništvom kao opasno izolovano mesto, sa rascepima i često dubokim obalnim kanalom, što je dodatno otežalo situaciju tokom ovog tragičnog događaja.

Društvene mreže kao sredstvo za molitve i podršku

Brat nestalog tinejdžera-heroja je na društvenim mrežama zamolio ljude da se mole za njega dok se potraga nastavlja, ističući važnost podrške u ovakvim teškim trenucima.


Uzastopni incidenti utapanja u australijskim vodama



Ovaj tragičan događaj nije usamljen slučaj, jer se strahuje da su se još četiri osobe udavile ili nestale u australijskim vodama od Badnje večeri. Sa novootvorene plaže Penrit izvučen je muškarac star 35 godina koji je pao u vodu dok se vozio na dasci i nestao. Takođe, na Božić su se još dve osobe udavile na centralnoj obali Novog Južnog Velsa u odvojenim incidentima.


Hitna reakcija spasilačkih službi



Potraga za nestalim osobama uključuje brojne spasilačke službe, koje su angažovane kako bi pružile podršku i pokušale da pronađu nestale osobe. Njihovi napori su i dalje usmereni ka pronalaženju nestalog tinejdžera-heroja i drugih osoba koje su nestale u vodama Australije.


Nadamo se da će potraga za nestalim osobama imati uspešan ishod i da će se pronaći nestali tinejdžer-heroj i ostale osobe koje su nestale u ovim tragičnim okolnostima. Ovaj događaj nas podseća na opasnosti koje vrebaju na plažama i važnost pažnje prilikom boravka u blizini vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading