TRAGEDIJA NA ŠETALIŠTU UZ MORE: U popularnom letovalištu u Maroku tri osobe izbodene nožem, među povređenima i Britanci!

Autor:

Svet

29.12.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jučerašnjem stravičnom incidentu na popularnom šetalištu pored mora u marokanskom turističkom naselju Agadir, tri osobe su postale žrtve napada nožem.

TRAGEDIJA NA ŠETALIŠTU UZ MORE: U popularnom letovalištu u Maroku tri osobe izbodene nožem, među povređenima i Britanci!

Foto: Shutterstock

Među povređenima su i dvoje britanskih turista, dok je treća žrtva Marokanka koja je boravila u poseti iz Belgije, saznaje britanski Mirror.

Napadač, prema izveštajima, nije imao nameru da bude uhvaćen, pa je nakon napada brzo utrčao u more u pokušaju bekstva. Ipak, brza intervencija policije rezultirala je hapšenjem napadača koji je priveden.

Očekuje se da će istražne vlasti utvrditi da li je ovaj užasavajući pohod povezan sa terorizmom.

Povređeni turisti, par iz Velike Britanije koji je uživao u božićnom odmoru u Maroku, kao i Marokanka posetiteljka iz Belgije, zadobili su povrede u nogama i leđima. Svi su prebačeni u bolnicu Hasan II u Agadiru, gde im se pruža medicinska pomoć.

Agadir, internacionalno letovalište na južnoj obali Atlantika, privlači turiste iz celog sveta, posebno Britance. Ovo omiljeno odmaralište poznato je po svojim fantastičnim terenima za golf i prostranoj plaži u obliku polumeseca, a šetalište uz more obiluje kafićima, restoranima i barovima.

Izvori bliski istrazi navode da se trenutno ispituje motiv napada nožem, dok je osumnjičeni, 33-godišnji muškarac koji je navodno već bio osuđen zbog trgovine drogom pre tri godine, zadržan u policijskom pritvoru.

Policija dalje nastavlja istragu kako bi rasvetlila ovu tragičnu situaciju na obali Agadira, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading