PAS ODGRIZAO TESTISE MUŠKARCU, PA NAPAO I NJEGOVU DEVOJKU! Od 31. decembra se zabranjuju OVE vrste - slede i kazne!

Autor:

Svet

29.12.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keli je prijavila napade policiji, a pas je eutanaziran.

PAS ODGRIZAO TESTISE MUŠKARCU, PA NAPAO I NJEGOVU DEVOJKU! Od 31. decembra se zabranjuju OVE vrste - slede i kazne!

Foto: Shutterstock

Zbog čestih brutalnih napada pasa rase "američki buli XL", u Velikoj Britaniji se od 31. decembra menja zakon. Žrtva napada, Linsi Keli, ispričala je britanskim medijima o drami kroz koju je prošla njena porodica.

Bivši partner Linzi Keli ostao je bez testisa i zaradio je osam šavova u predelu genitalija i još 32 u ruci nakon što ga je sredinom oktobra napao pas Envi.

- Tukao se sa psom, rvali su se na podu. Bilo je grozno gledati - opisala je Keli.

Psa je od komšinice kupila njena ćerka, koja je povremeno šetala psa i vezala se za njega. Nekoliko dana je sve bilo u redu, a onda je pas "podivljao" i napao prvo Linzinog bivšeg partnera, a kasnije i nju, rekla je ona za Dejli mejl. Ugrizao ju je za potkolenicu i i ona je završila u bolnici.

Keli je prijavila napade policiji, a pas je eutanaziran.

Javio se i čovek koji je dao Envie Kelijevoj ćerki. Tvrdi da joj psa nije prodao, već dao, ali ističe da je dvogodišnja kučka bila problematična i dok je bila sa njim i da je i njega napala, a da je on to sakrio od nje.

- Imala je trenutke kada bi poludela. Napala je skoro sve koje je videla, čak i mene - rekao je bivši vlasnik psa Majki i dodao da je pre njega imala još petoro vlasnika za koje veruje da su se prema njoj loše ponašali.

Ovo je i mišljenje Keli, kojoj je žao što je pas ubijen, ali je to bilo jedino rešenje.

- Bila je velika, smela i lepa. Mislim da je njena jedina svrha bila da se razmnožava, a ne da bude voljeni ljubimac - rekla je Keli.

Od 31. decembra 2023. u Engleskoj i Velsu biće zabranjeni uzgoj, prodaja, oglašavanje, vraćanje u domove, napuštanje i dopuštanje XL pasa američki buli da lutaju. Takođe, od 1. februara 2024. postaje nezakonito posedovati ovu vrstu osim ako nije registrovan na Indeksu izuzetih pasa.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading