AUTOMOBIL ULETEO U MASU: Užas u Engleskoj - muškarac poginuo, više povređenih!

Autor:

Svet

28.12.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni su 23-godišnji mladić zbog sumnje za ubistvo, i 55-godišnji muškarac zbog sumnje da je pokušao ubistvo.

AUTOMOBIL ULETEO U MASU: Užas u Engleskoj - muškarac poginuo, više povređenih!

Foto: shutterstock

Muškarac, star 46 godina, preminuo je na licu mesta, dok je još nekoliko osoba povređeno, kada je automobil uleteo u masu tokom nasilja u engleskom gradu Šefildu, saopštila je policija Južnog Jorkšira.

Službe hitne pomoći pozvane su u Koledž Klouz u oblasti Berngriv u sredu oko 14 časova „posle izveštaja o nasilju i neredima“, saopštila je policija Južnog Jorkšira, dodajući da je automobil u grupu ljudi udario dok je poziv bio u toku.

Uhapšeni su 23-godišnji mladić zbog sumnje za ubistvo, i 55-godišnji muškarac zbog sumnje da je pokušao ubistvo, javlja Gardijan a prenosi Tanjug.

Policija sada, prema rečima, višeg istražnog službenika Uprave za krivične istrage (DCI) Endrjua Nolsa, sprovodi istragu ubistva, dok je na mestu nesreće prisutan kordon policije.

Podsetimo, jedna osoba je stradala dok je 12 povređeno u Južnoj Koreji početkom avgusta, nakon što je muškarac uleteo automobilom na trotoar i udario u pešake. Nakon toga je izašao iz vozila i ubadao ljude nožem u tržnom centru.

Napadač je udario u četiri pešaka u blizini metro stanice u gradu Seongnam, oko 20 kilometara južno od Seula. Zatim je izašao iz vozila i devet osoba ranio nožem u obližnjem tržnom centru.

Napadač starosti oko 20 godina uhapšen je na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading