NAVIJAČI NAPRAVILI SAČEKUŠU DOSTAVLJAČU HRANE! Scene strave i užasa na periferiji grada - snimali ga dok je MOLIO ZA MILOST!

Autor: Sanja Bojanović

Svet

24.12.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilni napad na dostavljača hrane.

NAVIJAČI NAPRAVILI SAČEKUŠU DOSTAVLJAČU HRANE! Scene strave i užasa na periferiji grada - snimali ga dok je MOLIO ZA MILOST!

Foto: shutterstock

Na Vitebskom prospektu u Moskovskom okrugu Sankt Peterburga, došlo je do brutalnog napada na dostavljača hrane.

Prema izveštaju REN TV-a, grupa od četiri napadača brutalno je pretukla dostavljača na ulazu jedne kuće. Napad je uključivao brojne udarce rukama i nogama, a napadači su čak koristili i biber sprej kako bi dodatno napali kurira. Ono što je posebno uznemirujuće jeste činjenica da su napadači snimali čitav događaj svojim mobilnim telefonima, dok ih je molio za milost.


S obzirom na brutalnost ovog napada, javnost je uznemirena i postavlja se pitanje šta je moglo da izazove ovakav nasilni čin. Policija trenutno istražuje sve okolnosti ovog incidenta kako bi utvrdila motive napada i identifikovala počinioce.

Ovaj napad baca svetlo na bezbednosne izazove s kojima se dostavljači hrane suočavaju svakodnevno. Radnici u dostavi često se susreću sa različitim opasnostima tokom obavljanja svojih dužnosti, a nasilni incidenti poput ovog dodatno naglašavaju potrebu za većom zaštitom i bezbednošću za ove radnike.


Iako trenutno nema informacija o uzrocima ovog napada, nadležni organi su preduzeli istragu kako bi identifikovali počinioce i osigurali da odgovaraju za svoja dela. Očekuje se da će policija uložiti napore kako bi pronašla odgovorne i osigurala da ovakvi nasilni činovi ne ostanu nekažnjeni.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading