ZASTRAŠUJUĆA PREDVIĐANJA BABA VANGE ZA 2023. GODINU - Ovo se obistinilo, a ovo NA SVU SREĆU NIJE!

Autor:

Svet

23.12.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarska proročica Baba Vanga pogađala je ranijih godina mnogo podataka, ali ove godine je napravila jednu veliku grešku!

ZASTRAŠUJUĆA PREDVIĐANJA BABA VANGE ZA 2023. GODINU - Ovo se obistinilo, a ovo NA SVU SREĆU NIJE!

Foto: Wikipedia

Baba Vanga

Baba Vanga je iznela niz predviđanja za odlazeću godinu i neka od njih su se uistinu i ostvarila, neka delimično, a sa nekim je potpuno pogrešila. 

Neki od njih uključuju ubistvo Indire Gandi 1984. do izbora Afroamerikanca za 44. predsednika Sjedinjenih Država.

Odani učenici vidovnjake preuzeli su na sebe da prenesu njena proročanstva, jer o njima nema pisanog zapisa. Međutim, čini se da su se neka od njenih navodnih proricanja o 2023. godini sablasno ostvarila – iako druga, manje.

Republika

Foto: youtube.com/History

Baba Vanga

Veruje se da je Vanga, takođe poznat kao 'Nostradamus Balkana', imao tako snažne vizije da se veruje da je 85 odsto tačno. Kažu da je vidovnjakinja dobila svoje moći nakon što je izgubila vid tokom strahovite oluje kada je bila dete. 

Imaćemo "dizajnerske bebe"

Kaže se da je Baba  Vanga predvidela pojavu takozvanih „dizajnerskih beba“ koje se odgajaju u laboratorijama, pri čemu su roditelji mogli da biraju (i odbacuju) njihove fizičke osobine.

U decembru 2022. godine, biotehnolog Hashem Al-Ghaili objavio je 8-minutni video koji predstavlja laboratoriju koja je navodno sposobna da „inkubira do 30.000 laboratorijskih beba godišnje“.

Projekat, nazvan Ectolife, još ne postoji – ali oni koji su zabrinuti zbog genetskog inženjeringa (ili zaista eugenike) imaju razloga da budu zabrinuti zbog hipotetičke ponude „Elitnog paketa“ ustanove, koja omogućava budućim roditeljima da „uređuju bilo koji deo osobina bebe kroz širok spektar od preko 300 gena".

Republika

Foto: Shuttestock

Beba

Babino predviđanje je, dakle, zabrinjavajuće uverljivo – ali nije sasvim tačno.

Razorna nuklearna katastrofa

Takođe se kaže da je Vanga predvidela veliku eksploziju nuklearne elektrane 2023. godine koja će dovesti do taloženja toksičnih oblaka nad Azijom.

Srećom, 2023. nije bilo takvog događaja – ali pošto je još nedelju dana do kraja, još ima vremena za katastrofu sličnu Černobilju 1986, kako su njeni sledbenici opisali eksploziju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nuklearna eksplozija

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading