POLUGOLA ŽURKA RUSKE ELITE ZGROZILA JAVNOST, TU JE I PUTINOVA MILJENICA: "Vi ste ološ, gorećete u paklu" (FOTO)

Autor:

Svet

21.12.2023

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusko visoko društvo izaziva kontroverzu svojom zabavom

POLUGOLA ŽURKA RUSKE ELITE ZGROZILA JAVNOST, TU JE I PUTINOVA MILJENICA: "Vi ste ološ, gorećete u paklu" (FOTO)

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia


Raskošna zabava koju su organizovali bogati poznati iz sveta zabave u Moskvi izazvala je bes među ruskim ratnim entuzijastima.

Događaj pod nazivom "Gotovo goli" izazvao je poređenja sa Sodomom i Gomorom, pri čemu kritičari tvrde da su raskalašene akcije bogatih i slavnih uvredile one na prvoj liniji u Ukrajini.

Republika

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Nastja organizatorka zabave (desno)

 


Kontroverzni izgled Ksenije Sobčak



Među gostima bio je i Ksenija Sobčak, poznata po bliskim vezama sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

Trudna voditeljka je privukla pažnju time što nije nosila brus i nosila providnu haljinu. Sobčak, koja se kandidovala za rusko predsedništvo 2018. godine, deli značajnu istoriju sa Putinom, koji je čak prisustvovao njenom krštenju.

Njen otac, pokojni Anatolij Sobčak, smatran je Putinovim političkim mentorom.

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Ksenija Sobčak

 

Javni protesti i pravna pitanja



Javni protesti koji su usledili nakon događaja naterali su vlasti da ponovo razmotre zakonitost ovakvih društvenih okupljanja.

Zapaženi TV voditelj Vladimir Solovjov, često smatran Putinovim glasom, izrazio je svoj bes osuđujući goste zbog nedostatka razumevanja situacije u zemlji i Putinovog vođstva

‘Koliko nisko morate pasti? Naši momci se sada bore na frontu. Do koje mere ne razumete ništa o našoj zemlji, o Putinu? Vrhovni zapovednik diže čašu za pobedu, a vi se**nje - za koga vi navijate? Ne možete ni zamisliti koliko vas ljudi preziru‘.

Republika

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Nastja Ivleva

 

Kontroverza je dovela do toga da događaj bude podvrgnut pravnoj analizi od strane tužilaštva.


Neobična odeća i ponašanje



Prisustvo repera Vacija (25) u stanju potpunog golog, osim balenciaga čarape koja mu je pokrivala genitalije, šokiralo je mnoge.

Zabava, koju je organizovala modna blogerka i društvena ličnost Nastja Ivlejeva (32), obuhvatala je i nju obučenu u dijamante i esmeralde vredne 230.000 evra na njenom zadnjem delu. Ivlejeva, koja se hvali sa 18 miliona pratilaca na Instagramu, branila je događaj tvrdeći da je to bio slavlje lepote i da ne bi trebalo da se pogrešno shvati kao perverzno.

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Nastja Ivleva

 

Kao odgovor na kritike, Ksenija Sobčak je odbacila negodovanje, tvrdeći da je cilj događaja bio glamur, te da je ishod jednostavno stvar ličnog doživljaja. Naglasila je da dok neki trpe u svetu, drugi se prepuštaju luksuzu, te da žalost ne može trajati neograničeno. Međutim, nisu svi bili toliko spremni za oprost, pa su ekstremističke grupe i konzervativne organizacije zatražile istragu o navodnom promovisanju razvrata i ekstremizma na zabavi.

Kao zaključak, "Gotovo goli" događaj je izazvao žestoku debatu o granicama društvenog ponašanja u ruskom visokom društvu, sa implikacijama koje idu daleko izvan zabavnog sveta.

Na proratnom Telegram kanalu Dva majora, koji ima pola miliona pratilaca, poruka gostima zabave glasi: ‘Vi ste obični ološ, gorećete u paklu‘.

Republika

Foto: east2west news / WillWest News / Profimedia

Nastja Ivleva

 

Vladislav Pozdnjakov, vođa takozvane Muške države, ruske patrijarhalne i nacionalističke partije, napisao je da će Nastju Ivlevu, koja je organizovala ‘satanističku žurku‘ u moskovskom klubu Mutabor, istraživati glavno tužilaštvo.

Konzervativna organizacija ‘Poziv naroda‘ uputila je apel čelniku ruskog istražnog odbora Aleksandru Bastrikinu, glavnom tužitelju Krasnovu i ministru unutrašnjih poslova Vladimiru Kolokolcevu da istraže ekstremizam, promociju opijata i druge ‘gnusne trenutke s razvratne zabave‘

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading