PRESTANITE DA SE GLUPIRATE! Nikad surovija poruka Putina Amerikancima i Evropi! Iza nje stoji samo JEDAN RAZLOG

Autor:

Svet

21.12.2023

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije rekao je i da je svima postalo jasno da ako zapadne zemlje žele da imaju koristi od saradnje s Rusijom, to mogu i da urade

PRESTANITE DA SE GLUPIRATE! Nikad surovija poruka Putina Amerikancima i Evropi! Iza nje stoji samo JEDAN RAZLOG

Foto: Tanjujg/ap

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da Rusija ne zatvara vrata SAD i Evropi i poručio da je vreme da te zemlje "prestanu da se glupiraju" i čekaju propast Rusije.

- Želeo bih da napomenem da se mi ne zatvaramo od američkog kontinenta, od Severne Amerike, od SAD i Kanade, ne zatvaramo se od evropskih država. Oni, SAD i Evropa, trebalo bi da prestanu da se glupiraju i prestanu da čekaju da propadnemo - rekao je Putin na sednici ruskog Saveta za strateški razvoj i nacionalne projekte.

On je ocenio da je "svima postalo jasno" da, ako zapadne zemlje žele da imaju koristi od saradnje sa Rusijom, to mogu i da urade, prenosi TASS.

- Mi ih ne odgurujemo, ali je to njihova stvar i njihova odluka - rekao je Putin.

Putin je rekao da SAD i Evropa sami moraju da razmisle šta je njihov motiv, odnosno da li su to neka "prolazna razmatranja uništenja Rusije" ili interesi njihovih zemalja i naroda.

- Ali, ponavljam, to je njihova stvar - zaključio je Putin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading