U BLIZINI EGIPTA OBOREN LETEĆI OBJEKAT! Hitno se oglasile vlasti!

Autor:

Svet

16.12.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije su očevici otkrili da je leteći objekat pao iz egipatskih teritorijalnih voda.

U BLIZINI EGIPTA OBOREN LETEĆI OBJEKAT! Hitno se oglasile vlasti!

Foto: youtube.com/RT

Raketni sistem

Izvori su za Kairo njuz potvrdili da su se egipatski istražni timovi preselili na mesto obaranja letećeg objekta.

Ranije su očevici otkrili za Kairo njuz da je leteći objekat pao iz egipatskih teritorijalnih voda, udaljenih oko 1,5 kilometara, kod obale turističkog grada Dahaba, koji je deo egipatske guvernorate Južnog Sinaja, prenosi Alo.

Podsetimo, juče se mali avion srušio na autoput u Severnoj Karolini i potom se zapalio, ali su dva člana posade letelice izbegla povrede opasne po život, saopštila je danas Federalna uprava za vazduhoplovstvo (FAA).

Jednomotorni Diamond DA-40 pao je u četvrtak uveče u blizini regionalnog aerodroma Ešvil, preneo je AP.

Privatni avion se spuštao niz auto-put I-26, kako bi sleteo na aerodrom, ali je udario u dalekovode i potom u kamionsku prikolicu, navodi se u saopštenju Državne patrole auto-puteva Severne Karoline.

Dve osobe u avionu uspele su da izađu pre nego što se zapalio, samo uz lakše povrede, a ni vozač kamiona nije povređen, saopštila je patrola na auto-putu.

Međudržavni auto-put ponovo je otvoren jutros, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja Severne Karoline. FAA i Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja će istražiti nesreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading