UZNEMIRUJUĆE: Izraelci skinuli kameru sa mrtvog Hamasovca! OVAKO JE 7. OKTOBRA POČEO NAPAD! Izašli su iz tunela i SEJALI SMRT, a onda su pravili SELFIJE kraj mrtvih vojnika

Autor:

Svet

16.11.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autor snimka zabeležio je glavne trenutke napada na kibuce, a u jednom momentu bio je toliko srećan što ubija ljude da je vrištao. Sat vremena kasnije bio je na izdisaju

UZNEMIRUJUĆE: Izraelci skinuli kameru sa mrtvog Hamasovca! OVAKO JE 7. OKTOBRA POČEO NAPAD! Izašli su iz tunela i SEJALI SMRT, a onda su pravili SELFIJE kraj mrtvih vojnika

Foto: x/cnn

Izraelske obrambene snage (IDF) ustupile su materijal snimljen kamerom koja se nalazila na jednom od Hamasovaca koji je učestvovao u napadu 7. oktobra na kibuce.

Tom prilikom Hamasovci su ubili više od 1.200 Izraelaca a oko 250 njih su oteli. Snimak je dužine čak 100 minuta, ali je skraćen da bi mogao da se objavi na društvenim mrežama.

Na snimku sa kamere koja je bila na glavi jednog Hamasovca vidi se kako su prvo u tunelu gde se dogovaraju kako da izađu i gde prvo da napadnu, a onda velikom brzinom izlaze napolje.

Potom se neki od njih ukrcavaju u bele kamionete, dok drugi pale motore. Jutro sviće, čuju se prve eksplozije i pucnjava. Muškarci viču “Alahu akbar”.

Posle tri minuta vožnje prelaze granicu koja Gazu deli od Izraela. Ogradu su prethodno srušili eksplozivom.

Neki od Hamasovaca imaju puške, drugi nose bacače raketa na leđima. Posle 15 minuta kamioni se zaustavljaju, dok napadač otvara vatru prema izraelskim zgradama u daljini.

 

 

Grupa zastaje, a jedan od njih govori da se ne puca u vazduh jer se troši municija. Stiže naredba da se puca u ljude.

U jednom trenutku grupa se zahvaljuje Bogu što je stigla tako daleko i pitaju se gde su izraelski vojnici. Dosad je njihovo kretanje gotovo neometano išlo preko izraelske teritorije.

Na snimku se vidi kako napadač puca na izraelskog vojnika i ubija ga! Otima mu pušku i okreće kameru prema sebi za selfi video. On se raduje, dok se drugi pridružuju slavlju.

Nekoliko trenutaka kasnije govori u kameru kako se zove i da ima 24 godine i da je otac. Od Boga traži pobedu i "zasluženo mučeništvo".

Naoružani napadač u transu je od sreće posle ubistva nekoliko izraelskih vojnika. Ipak, posle satr vremena isti taj muškarac koji je nosio kameru na glavi biva pogođen i pada.

Vrišti od bola i straha. Kamera ide napred-nazad dok njegovo disanje postaje brzo i plitko. Napad Hamasa nastavio se još satima, ali autor snimka više nije živ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading