UBIO DEVOJKU JER JE OTKRILA ISTINU: Žena izbodena sedam puta, prijateljica otkrila strašnu istinu o njihovom odnosu

Autor:

Svet

10.11.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mirnom italijanskom selu Veratiju, dogodila se jeziva tragedija koja je šokirala sve meštane.

UBIO DEVOJKU JER JE OTKRILA ISTINU:  Žena izbodena sedam puta, prijateljica otkrila strašnu istinu o njihovom odnosu

Foto: Tanjug/AP

 

 Mišel Fajers, 66-godišnja žena iz Velike Britanije, pronađena je mrtva u svom domu, a kako se sumnja, brutalno je pretučena od strane svog partnera Majkla Vitbreda nekoliko nedelja pre smrti.


Kako navodi britanski Daily Mail, par je imao krizu u vezi nakon što je Mišel počela da sumnja da je Vitbred vara.

Zbog svađe, ona je otišla da živi kod prijatelja, a njeno telo je pronašla bliska prijateljica Petrina Kai. Ona je izjavila da je Mišel imala užasne modrice po telu i da je izgledala preplašeno nedeljama pre smrti.


Mišel i Vitbred imaju troje dece, a kako se spekuliše, ona je želela da se vrati u Englesku i ostavi svog partnera u Italiji. Međutim, tragedija je sprečila da se to desi. Njeno beživotno telo pronađeno je 1. novembra u spavaćoj sobi, samo u donjem vešu, sa sedam ubodnih rana. Forenzičari su utvrdili da je umrla četiri dana ranije, a na licu mesta pronađene su i muške bokserice prekrivene krvlju.

Policija je uhapsila 74-godišnjeg Vitbreda u kući njegove ćerke u Lesterširu, samo nekoliko sati nakon što je Mišel pronađena mrtva. Komšije opisuju Vitbreda kao osobu koja je "uvek pomalo pripita", dok su za Mišel govorili da je "mirna i spokojna".

Ova užasna tragedija je još jedan podsetnik da nasilje u porodici ne bira ni godine ni mesto. Žrtve često trpe mesecima ili čak godinama pre nego što se desi ovako tragičan ishod. Zbog toga je važno da se o problemu nasilja u porodici govori i da se žrtvama pruži podrška i pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading