SVI IZ AVIONA KOJI JE PAO KOD KRITA SU MRTVI: Poginuli putnici pronađeni vezani za sedišta na dnu mora, pilot dezorijentisan prilikom sletanja

Autor:

Svet

09.11.2023

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

va čoveka su izgubila živote nakon što se mali avion srušio kod grčkog ostrva Krit

SVI IZ AVIONA KOJI JE PAO KOD KRITA SU MRTVI: Poginuli putnici pronađeni vezani za sedišta na dnu mora, pilot dezorijentisan prilikom sletanja

Foto: shutterstock

Kako su saopštile vlasti, letelica je nađena na dnu mora na nekoliko metara dubine. Prema informacijama koje su dostupne, oba putnika su bila vezana pojasom za sedišta u trenutku kada je avion pronađen.

Istraga je pokrenuta kako bi se utvrdio uzrok nesreće, a preliminarno se veruje da je do nje došlo kada je pilot pokušao da sleti. Kako su se približavali aerodromu, mrak je već bio pao, pa je pilot odlučio da skrene i sleti sa strane mora. Međutim, avion je iznenada pao blizu obale, što ukazuje na mogućnost da je pilot bio dezorijentisan tokom sletanja.

Na lice mesta su odmah stigli spasioci, koji su izvukli tela iz olupine aviona i prevezli ih u bolnicu u Haniji. U avionu su bili pilot i jedan putnik, čije su identitete zvaničnici još uvek zadržali u tajnosti.

Ovo je još jedna u nizu avionskih nesreća koje su potresle svet u poslednje vreme. Bez obzira na to što je avio-saobraćaj jedan od najbezbednijih vidova transporta, neophodno je da se redovno sprovode istrage kako bi se otkrili eventualni problemi i sprečile slične tragedije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading