OVAJ SNIMAK KIDA SRCE! MAĆEHA KROZ SUZE MOLI OTMIČARA DA VRATI DEVOJČICU (5)! Čuje se zapomaganje: "Daću ti novac, šta god želiš" (VIDEO)

Autor:

Svet

07.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiv trenutak ponovnog okupljanja petogodišnje Izobel sa svojom porodicom nakon što je bila oteta u ponedeljak popodne u Floridi, zabeležile su kamere lokalne televizije.

OVAJ SNIMAK KIDA SRCE! MAĆEHA KROZ SUZE MOLI OTMIČARA DA VRATI DEVOJČICU (5)! Čuje se zapomaganje: "Daću ti novac, šta god želiš" (VIDEO)

Foto: Youtube/WEARABC3

Njena maćeha, Mika King, davala je izjavu televiziji moleći otmičara da vrati devojčicu, a onda je stigla vest da je Izobel pronađena i da je bezbedna.

Detalji otmice su potresli javnost. Kada se Izobel nalazila u džipu sa svojom mamom, nepoznata osoba je ušla u vozilo i odvezla se sa devojčicom. Policija je brzo reagovala, izdavši poternicu i angažujući preko 50 policajaca i pse tragače u potrazi za devojčicom.

U međuvremenu, Izobelina maćeha je davala izjavu televiziji, moleći otmičara da vrati devojčicu i obećavajući da će mu dati šta god želi. U dirljivom snimku njenog ponovnog okupljanja sa Izobel, može se videti kako šerif nosi devojčicu u naručju i vraća je porodici.


Šerif je izjavio da je Izobel bila veoma srećna na putu do kuće, pričajući o odlasku u vrtić i brinući se za majčin džip. Uz to, dodao je da mu je Izobel pomagala i davala mu uputstva za autobusku stanicu i put do kuće. Za njega je to jedna od najboljih vožnji u karijeri policajca.

Policija je 23-godišnju Mirakl Armstrong identifikovala kao osumnjičenu za otmicu, ali porodica je izjavila da je ne poznaju. Trenutno se intenzivno traga za njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading