K. POBEGAO SA KLINIKEI RODITELJI ISKORISTILI SVOJE VEZE, KONTAKTIRALI SAM VRH?! Opsadno stanje u bolnici - sumnja se da će se sakriti u OVOJ EVROPSKOJ ZEMLJI! (FOTO)

Autor:

Svet

07.11.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opsadno stanje ispred psihijatrijske ustanove.

K. POBEGAO SA KLINIKEI RODITELJI ISKORISTILI SVOJE VEZE, KONTAKTIRALI SAM VRH?! Opsadno stanje u bolnici - sumnja se da će se sakriti u OVOJ EVROPSKOJ ZEMLJI! (FOTO)

Foto: Polizei

Nemačka policija je u potrazi za sedmogodišnjim dečakom Adamom K. iz Alžira koji se verovatno samostalno uputio u Nemačku.

Dečak po imenu Adam K. uhvaćen je u ponedeljak ujutru u vozu, putovao je sam i bez karte. Nakon hapšenja, policija je preuzela dečaka i odvela ga u bolnicu zbog navodne bolesti. Sumnja se da su čak i roditelji potegli veze kako bi dečak pobegao sa psihijatrije. Sumnja pada na direktora ove ustanove. 

Međutim, iz bolnice je dečak pobegao oko 11 sati istog dana, a policija sada intenzivno traga za njim. Nekoliko policajaca koristi pse tragače u nastojanju da pronađe dečaka, mada se naglašava da mu nije potrebna hitna medicinska pomoć.

 

 

Iako se neki od lekova nisu uzeli, prioritet u traganju za dečakom je njegova mlada starost. Policija takođe pokušava da locira dečakove roditelje.

Unatoč naporima, trenutno nema traga sedmogodišnjem dečaku. Policija Minstera se obratila javnosti za pomoć, objavljujući njegovu fotografiju.

Prema izveštaju, iznenađujuće je da Adam izgleda starije nego što jeste i procenjuje se da ima između 10 i 11 godina, što dodatno otežava njegovo lociranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading