DEČAK KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU! PRAVI PRIMER VASPITANOG DETETA! Roditelji ponosni na svog osnovca - svi ga hvale, a EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.10.2023

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez jednog dečaka oduševio je korisnike društvenih mreža.

DEČAK KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU! PRAVI PRIMER VASPITANOG DETETA! Roditelji ponosni na svog osnovca - svi ga hvale, a EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)

Foto: Profimedia

Ponekad se lepe priče dešavaju u stvarnom životu, a gest jednog dečaka nedavno je oduševio korisnike društvenih mreža i vratio veru mnogima u ljude.

Priča počinje kada je jedan suprug izgubio svoj novčanik. Međutim, na sreću, ovaj put se dogodila izvanredna situacija - jedan mali dečko je slučajno pronašao novčanik i odlučio da ga vrati vlasniku. Dečko nije samo predao novčanik, već ga je vratio potpuno netaknutog, bez da je uzeo i jedan dinar.

Foto: Printskrin/Instagram/serbia live

Dečak pronašao novčanik

Jedna žena je podelila ovu priču na Instagramu putem stranice "Serbialive Beograd", gde je iskazala svoju zahvalnost prema ovom hrabrom dečaku i njegovim roditeljima. Ona je napisala: "Htela sam da pohvalim jednom malenog dečkića koji je danas pukom slučajnosti našao novčanik mog supruga, nakon što ga je suprug izgubio. On se sa svojim roditeljima uputio u stanicu i predao novčanik, naravno bez da je dinar falio u njemu."

Ova gesta dečaka nije samo pokazala njegovu iskrenu poštenost, već je takođe odjeknula u srcima mnogih ljudi na društvenim mrežama. Korisnici su hvalili ovog dečaka i njegove roditelje, koji su ga očigledno vaspitali s velikom pažnjom i vrednostima poštenja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading