ČETRNAESTOGODIŠNJAK U BOLNICI IZBO DETE (7), ŽRTVU NASUMICE IZABRAO? Jedna stvar ostaje MISTERIJA, vezana je za nož kojim ga je ubio!

Autor:

Svet

01.11.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje sprovodi istragu o ubistvu.

ČETRNAESTOGODIŠNJAK U BOLNICI IZBO DETE (7), ŽRTVU NASUMICE IZABRAO? Jedna stvar ostaje MISTERIJA, vezana je za nož kojim ga je ubio!

Foto: shutterstock

Nemačka policija i dalje sprovodi istragu o ubistvu sedmogodišnjeg dečaka, kojeg je nožem izbo 14-godišnji pacijent u bolnici u Regensburgu.

Jezivi zločin dogodio se 26. oktobra u hodniku Klinike za psihijatriju za decu i adolescente, a u napadu je teško povređen 63-godišnji muškarac, inače profesor, koji je službeno bio u bolnici. Lekari su uspeli da spasu profesora, ali je sedmogodišnji mališan podlegao povredama.

Iako policija ne želi da otkriva detalje iz istrage, nemački mediji pišu da prvi rezultati pokazuju da ubica nije sa namerom izabrao svoje žrtve. Naime, iz tužilaštva je saopšteno da su dečak i profesor "slučajno napadnuti", ali nisu rekli razlog na osnovu kojeg su doneli tu pretpostavku, prenosi Telegraf.

Još nije odgovoreno ni na pitanje odakle 14-godišnjaku, koji je bio hospitalizovan od januara, veliki nož kojim je zadao smrtonosne povrede mališanu i teško ranio odraslog čoveka. Istražuje se i da li je osumnjičeni tinejdžer imao pomagače, odnosno da li mu je neko "doturio" oružje.

Mediji pišu i da je osumnjičeni za ubistvo nosio nanogicu, zbog toga što postoji sumnja da je planirao masovne napade, zbog čega i jeste hospitalizovan jer nije mogao krivično da odgovara.

Dečak je navodno početkom godine "intenzivno planirao egzekucije i različite vrste najbrutalnijeg nasilja". Dokaze je ostavio u grupama za četovanje, međutim, do sada nije krivično gonjen.

Pojedini mediji objavili su, pozivajući se na kancelariju javnog tužioca, da je tinejdžer planirao nasilje u školi u Gornjem Palatinatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading