ŠOKANTAN INCIDENT U SREDNJOJ ŠKOLI, NASTAVNIK NOŽEM PRETIO ĐACIMA: Izvadio bodež iz torbe i uradio OVO! Hitno saslušan i poslat na pregled!

Autor:

Svet

26.10.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident koji se dogodio u gimnaziji “Klod-Mone” u Avru, Francuska, izazvao je veliku zabrinutost.

ŠOKANTAN INCIDENT U SREDNJOJ ŠKOLI, NASTAVNIK NOŽEM PRETIO ĐACIMA: Izvadio bodež iz torbe i uradio OVO! Hitno saslušan i poslat na pregled!

Foto: pixabay.com

Prema izveštajima lista Pariz-Normandija, nastavnik istorije je navodno izvadio nož iz svoje torbe i mahnuo njime pred učenicima. Ovaj incident se dogodio 24. oktobra, neposredno nakon što je odao počast ubijenim nastavnicima Samijelu Petiju i Dominiku Bernaru, koji su ubijeni u napadu nožem u srednjoj školi u Arasu, kada su još tri osobe teško ranjene.

Ubistvo Bernara 13. oktobra dogodilo se skoro tri godine nakon ubistva nastavnika istorije i geografije Samijela Petija u regionu Pariza od strane radikalizovanog mladića.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu o ovom incidentu, ali za sada nije podneta nijedna krivična prijava. Uprava škole je saopštila da je zbog ovog incidenta došlo do prekida nastave i da je nastavnik momentalno saslušan od strane rukovodstva. Nastavnik je preventivno pregledan od strane lekara, a psihološka pomoć će biti organizovana za zaposlene i studente.

Prema pisanju lista “Pari-Normandi”, roditelji su nagovestili da decu ne bi vraćali na nastavu u slučaju povratka ovog nastavnika. Uprava škole u Avru je obećala da će se pobrinuti da se nastavak školske godine odvija normalno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading