PRETIO NOŽEM, UZEO NOVAC, PA POBEGAO! Drama na Novom Beogradu - muškarac i ranije imao problema sa zakonom

Autor:

Hronika

12.10.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratio se rečima "Daj pare", nakon toga oduzeo novac iz kase i udaljio sa lica mesta.

PRETIO NOŽEM, UZEO NOVAC, PA POBEGAO! Drama na Novom Beogradu - muškarac i ranije imao problema sa zakonom

Foto: www.profimedia.rs

Policija na terenu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dana 12.10.2023.godine podnelo je sudu optužnicu protiv okrivljenog I.M. (1982).

Optužnica je podneta zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva krivična dela Razbojništvo iz člana 206 stav 1 Krivičnog zakonika.

U periodu tokom meseca maja i oktobra 2010. godine u Beogradu, GO Novi Beograd, u dva navrata je pretio da će neposredno napasti na telo oštećenih, takođe oduzeo je tuđu pokretnu stvar u nameri da njenim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist.

I to na taj način što je ušao u zdravstvene ustanove - apoteke, držeći nož u ruci koji je uperio u pravcu oštećenih i obratio se rečima "Daj pare", nakon toga oduzeo novac iz kase i udaljio sa lica mesta.

Imajući u vidu da je okrivljeni prethodno višestruko osuđivan, tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenog oglasi krivim i za navedena krivična dela izrekne kaznu u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading