EGZEKUCIJU ĆEMO EMITOVATI JAVNO! Hamas uputio oštru poruku: Za svaki napad na civile, ubićemo jednog izraelskog zarobljenika!

Autor:

Svet

10.10.2023

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružano krilo palestinske militantne grupe Hamas, brigada Ezedin al-Kasam, upozorila je Izrael zbog ubijanja civila u opkoljenom Pojasu Gaze, najavljujući da će po jedan izraelski zarobljenik biti pogubljen svaki put u slučaju napada na civile.

EGZEKUCIJU ĆEMO EMITOVATI JAVNO! Hamas uputio oštru poruku: Za svaki napad na civile, ubićemo jednog izraelskog zarobljenika!

Foto: Tanjug/AP

- Svako gađanje nedužnih civila bez upozorenja biće kažnjeno pogubljenjem jednog od zarobljenika u našem pritvoru i bićemo primorani da javno emitujemo egzekuciju - rekao je sinoć portparol brigade Abu Obeida, prenosi agencija Irna.

Ministar spoljnih poslova Izraela Eli Koen rekao je da je Hamas od subote zarobio više od 100 Izraelaca i odveo ih u Gazu.  

Izrael je odgovorio teškim granatiranjem Pojasa Gaze, ubivši 560 Palestinaca tokom današnjeg dana, prema palestinskom Ministarstvu zdravlja sa sedištem u Gazi, kojom upravlja Hamas.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading