SRUŠIO SE AVION NA PISTU: Pilot je na mestu poginuo, a onda se dogodilo ČUDO SA PUTNICIMA!

Autor:

Svet

06.10.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pilot je tragično okončao svoj let, dok je radnik izgubio život kada ga je udario deo motora

SRUŠIO SE AVION NA PISTU: Pilot je na mestu poginuo, a onda se dogodilo ČUDO SA PUTNICIMA!

Foto: x/FL360aero

Pilot i jedan radnik terminal poginuli su dok su dva putnika, verovali ili ne, uspeli da se izvuku kada je jedan mali avion pao na pistu aerodroma Bom Futuro u Brazilu.

Nesreća se dogodila kada je dvomotorni avion  King Air C90 u sredu poslepodne čim je poleteo počeo da podrhtava u vazduhu.

Na snimcima nadzorne kamere vidi se kako je avion iznenada pao na pistu, proklizao ka terminalu i potom se zapalio. Na kraju se dogodila i eksplozija.

Pilot Fernando Kavahata (42) poginuo je na licu mesta, dok je 62-godišnji radnik Huan Haramiljo poginuo kada ga je udario deo motora u blizini zgrade terminala, piše Daily Mail.

 

 

Dvojica preživele braće Adelar (55) i Valdir (52) Jakobovski koji su ujedno i vlasnici aviona uspeli su da pobegnu sami, ali su ipak prevezeni u bolnicu gde im je pružena pomoć zbog povreda leđa i stomaka.

Šef civilne policije Markos Lira poručio je da se istražuje da li je nesreću prouzrokovao kvar motora ili nemar. Takođe će proveriti da li je pilot imao zdravstvenih problema.

- Umro je radeći ono što je voleo. Teško je, ali život ide dalje - rekao je najstariji sin pilota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading