PATROLA JE ZAUSTAVILA AUTOMOBIL ZBOG PREKORAČENJA BRZINE: Kada su videli KO VOZI, ostali su u NEVERICI! Za volanom je sedeo PAS! (FOTO)

Autor:

Svet

02.10.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci iz slovačkog grada Senice koji su pratili saobraćaj na trnavskom području bili su svedoci neverovatnog trenutka: za volanom automobila koji je prekoračio dozvoljenu brzinu sedeo je pas!

PATROLA JE ZAUSTAVILA AUTOMOBIL ZBOG PREKORAČENJA BRZINE: Kada su videli KO VOZI, ostali su u NEVERICI! Za volanom je sedeo PAS! (FOTO)

Foto: Profimedia

Patrola je zaustavila automobil, a 31-godišnji muškarac u automobilu rekao je da mu je životinja iznenada skočila u krilo i tada ga je uhvatio radar. Međutim, policijski snimci nisu zabeležili nagli pokret u automobilu.

 

Slovačka policija je na Fejsbuku objavila i slike koje su snimile radarske kamere, a na slikama se vidi pas pored vozačevog sedišta. Policija je kaznila vozača.

Prevoz životinje se sme obavljati samo uz korišćenje zaštitnih sistema, jer to može ugroziti život vozača i drugih putnika u automobilu.

Postoje neki zanimljivi slučajevi pasa koji su “vozili” automobile. Na primer, u Novom Zelandu su dva psa iz azila, Porter i Monty, naučena da voze automobil kao deo projekta koji je sproveo SPCA. Cilj projekta je bio da se pokaže inteligencija i sposobnosti pasa iz azila i na taj način podstakne njihovo usvajanje1.

Takođe, postoji video u kojem pas po imenu Bad vozi automobil do kazina sa svojim ljudskim prijateljima- 

Međutim, važno je napomenuti da psi ne bi trebalo da budu za volanom dok je automobil u pokretu. Bez obzira na to koliko su ovi video snimci zabavni, bezbednost je na prvom mestu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading