SKANDAL! ZBOG MAFIJE SE POTUKLI BIVŠI PREMIJER I MINISTAR?! Sevale pesnice na sve strane - razdvajala ih policija! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.09.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je intervenisala i otvorila istragu o incidentu.

SKANDAL! ZBOG MAFIJE SE POTUKLI BIVŠI PREMIJER I MINISTAR?! Sevale pesnice na sve strane - razdvajala ih policija! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@KrystianJachacy

Bivši slovački premijer Igor Matovič i bivši ministar unutrašnjih poslova Robert Kalinak su se sukobili u sredu na događaju koji je organizovala stranka SMER-SSD u Bratislavi. Sukob je izbio kada je Matovič prekinuo konferenciju za medije koju je održavao Kalinak.

Policija je intervenisala kako bi sprečila dalju eskalaciju sukoba nakon što su se Matovič i Kalinak posvađali i došlo je do fizičkog kontakta.

Incident se odigrao ispred zgrade vlade, gde je Matovič, iz stranke Olano, prekinuo konferenciju za medije Roberta Kalinika. Spanja trzavica između ovih dveju stranaka traju već nekoliko godina.

 

 

Matovič je morao da napusti poziciju premijera 2021. godine zbog neslaganja u vodećoj koaliciji, a vlast je preuzela Kalinakova stranka nakon što se njihova koalicija takođe raspala.

Bivši premijer Kalinak vidi Matoviča kao svog glavnog protivnika i optužuje ga za korupciju. Na konferenciju je Matovič došao u automobilu na kojem je bio ispisan slogan "nećemo vas predati mafiji".

Situacija se dodatno zaoštrila kada je Kalinak prišao automobilu i pokucao Matoviču na prozor, a potom i otvorio vrata pokušavajući mu oteti megafon. Sukobi su eskalirali, a drugi član Kalinakove stranke je udario Matoviča šakom u glavu. Policija je intervenisala i otvorila istragu o incidentu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading