I DALJE TVRDI DA NJEGOV PAS "NEĆE NIŠTA"! Evo šta kaže vlasnik nemačkog ovčara koji je teško povredio dete u Kotežu! ZA MALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA!

Autor:

Hronika

11.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

grala se sa njim jer je on umiljat i to svi znaju. Nikada ga nismo vezivali u dvorištu jer nije ni bilo potrebe za tim. Niko ne bi ni pomislio da on može da napadne našu unuku i ovako ozbiljno da je povredi. Dok sam bio u prodavnici pozvale su me komšije i rekle šta se dogodilo. Kao bez duše sam dotrčao kući, priča deda devojčice.

I DALJE TVRDI DA NJEGOV PAS "NEĆE NIŠTA"! Evo šta kaže vlasnik nemačkog ovčara koji je teško povredio dete u Kotežu! ZA MALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA!

Foto: youtbue.com/ABC News

Devojčica M. L. (4), koju je u dvorištu kuće u beogradskom naselju Kotež izujedao nemački ovčar po licu i glavi, operisana je i nalazi se na Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić".

Kako kaže deda devojčice, do napada je došlo dok se ona igrala sa psom u dvorištu.

- To je unuka od mog pokojnog brata. Igrala se sa psom, koji je naš kućni ljubimac. Moja majka je bila na spratu, a unučica u dvorištu. Igrala se sa njim jer je on umiljat i to svi znaju. Nikada ga nismo vezivali u dvorištu jer nije ni bilo potrebe za tim. Niko ne bi ni pomislio da on može da napadne našu unuku i ovako ozbiljno da je povredi. Dok sam bio u prodavnici pozvale su me komšije i rekle šta se dogodilo. Kao bez duše sam dotrčao kući - priča deda devojčice.

"Ne želim da ga uspavam, jer ga volim"

S druge strane, baka deteta navodi da je čula kako je unuka zove u pomoć.

- Sve se desilo u trenutku. Ušla sam u kuću samo da isključim šporet, a onda sam čula kako dete vrišti i zove upomoć. Nasrnuo je na devojčicu i grizao je po licu i glavi - kaže baka deteta.

Stric devojčice, koji je inače i vlasnik psa, ističe da njegov ljubimac nije napadao druge ljude.

- Komšije su mi rekle da ga ubijem, ali ja njega ne želim da uspavam, jer ga volim. Neki su pokušali da ga otruju, ali ne znam zašto. Ima svoju kućicu i nikome ne smeta. Ne mogu da shvatim zašto je napao malenu - kaže vlasnik psa.

On je novinarima rekao da slobodno pomaze njegovog psa, koji se sve vreme nervozno šetkao, tvrdeći da "neće ništa" i da neće da napadne. Na lice mesta je izašla policija, koja će odluči o daljim koracima za nemačkog ovčara koji je napao devojčicu. Dete se nalazi u bolnici i sa njom je majka.

(Republika/Informer)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoma

12.09.2023 00:05

Da je slucajno devojcica povredila psa, verovatno bi trazio drakonsku kaznu. Pas je poprimio osobine vlasnika, zato je napao devojčicu.