UHAPŠEN PEDOFIL U PARKU! Vrebao decu dok su se igrala, POLUGO se šunjao ka mališanima!

Autor:

Svet

01.10.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serijski se*sualni prestupnik uhapšen u parku u kom je vrebao decu.

UHAPŠEN PEDOFIL U PARKU! Vrebao decu dok su se igrala, POLUGO se šunjao ka mališanima!

Foto: pixabay.com

U parku u Virdžiniji u kom su uglavnom deca, uhapšen je muškarac koji stoji iza serije se*sualnih prestupa. On je uhvaćen dok se šunjao blizu tog područja, a potom je pokušavao da polugo pobegne, saopštila je porodica, javlja "New York Post".

Feliks Antonio Mehias Vigil (35) primećen je nadzornom kamerom kako šeta oko Frankonija parka u četvrtak uveče, saopštila je policijska uprava okruga Ferfaks. On je odgovarao opisu serijskog se*sualnog prestupnika koji se u parku tokom jula i septembra meseca pokazivao u parku, a policija se odmah uputila tamo.

Vlasti su saopštile da je Vigil dok je pokušavao da pobegne, počeo da svlači odeću sa sebe i baca je u šumu, a ubrzo je uhapšen bez gornjeg sloja odeće.

Policija veruje da možda on stoji iza nekoliko se*sualnih prestupa, uključujući javnu masturbaciju, koji su prijavljeni u parku ili blizu njega, gde se nalazi dečije igralište "Chessie's Big Backyard". Policija je tokom leta zabeležila incident u kome se činilo da muškarac masturbira u javnosti na Telegraf Roudu, koji se nalazi u blizini predškolske ustanove.

28. jula je stigao poziv u vezi sa se*sualnim prestupnikom koji  se "nepristojno ponašao" sa maloletnikom u obližnjem plivačkom klubu Virdžinija Hils. A na istom mestu je bio dva puta - 19. i 22. septembra. Izgledalo je da je osumnjičeni masturbirao u javnosti 22. septembra na Dajana Lejnu, kratkom putu koji vodi do škole Virdžinija Hils.

Optužen je po dve tačke za nepristojne radnje sa detetom mlađim od 15 godina, četiri tačke za stvarnu ili simuliranu masturbaciju u javnosti i lažnu identifikaciju policiji. Nalazi se u pritvoru bez mogućnosti kaucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading