SILOVAO DEVOJČICU PET GODINA! Stravičan slučaj - pedofil i žrtva porodično povezani, zlostavlja je od njene šeste godine!

Autor:

Svet

22.09.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac uhapšen zbog teške pedofilije.

SILOVAO DEVOJČICU PET GODINA! Stravičan slučaj - pedofil i žrtva porodično povezani, zlostavlja je od njene šeste godine!

Foto: Shuttestock, Pixabay.com, Printskrin/Youtube/Večernji list

Danas je policija uhapsila mušlarca sa zadarskog područja koji je pet godina zlostavljao jedanaestogodišnju devojčicu. Zlostavljanje je počelo kada je ona imala šest godina, a on je osumnjičen za težak slučaj pedofilije, dok je sam slučaj posebno osetljiv zbog maloletne žrtve, prenosi Zadarski list.

Kako se nezvanično sastaje, muškarac i devojčica su porodično vezani. On je priveden, nakon čega će biti ispitan u državnom tužilaštvu.

Policija ne sme izlaziti sa informacijama o ovom događaju zbog maloletne žrtve i osetljivosti slučaja, a kako je za pomenute medije rekla portparol zadarske Policijske uprave Ivana Grbin, tako se pokušava izbeći dalja viktimizacija žrtve.

Muškarac je devojčicu, kako se navodi, silovao poslednjih pet godina, a reč je o devojčici iz okoline Zadra koja sada ima 11 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading