DECA OTKRILA DA IM JE OMILJENI PROFESOR PEDOFIL! Zaveo učenicu, pa mislio da niko neće posumnjati šta radi, ALI OVO MU JE PROMAKLO

Autor:

Razonoda

21.09.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preselio se u drugu zemlju, kako sumnjaju u policiji, da bi tamo nesmetano mogao da iskorišćava maloletnice

DECA OTKRILA DA IM JE OMILJENI PROFESOR PEDOFIL! Zaveo učenicu, pa mislio da niko neće posumnjati šta radi, ALI OVO MU JE PROMAKLO

Foto: TikTok/Luke Rockwell

Amerikanac Luk Rokvel uhapšen je pre nekoliko dana na Tajlandu nakon što je otkriveno da je zaveo jednu šesnaestogodišnju učenicu koju je potom seksualno napastvovao.

Rokvel se pre godinu dana preselio na Tajland kako bi tamo predavao deci, ali i snimao interesantne klipove za TikTok gde je veoma poznat. Luka prati više od 1,3 miliona ljudi.

Nakon što se smestio i navikao na život na Tajlandu, Rokvel se upustio u flertovanja sa maloletnicama na onlajn aplikacijama.

Tako je upoznao jednu 16-godišnju Tajlanđanku koju je navukao na priču da želi da se s njom nađe na kafi.

Profesor engleskog je potom posle nalaženja maloletnicu napastvovao u svojoj kući slagavši je da će joj besplatno pomoći sa engleskim jezikom.

Ne samo što je s njom imao seksualni odnos već joj je preneo i intimnu bolest.

Profesora Rokvela prijavili su devojčicini roditelji uspevši da mu u Bangkoku uđu u trag. Ćerki su rekli da ga slobodno pozove da dođe kući kod njih, dok su oni bili u drugoj prostoriji.

Republika

Foto: X/Royal Thai Police

Momenat kada policija privodi Luka Rokvela na Tajlandu

Tako su mu njeni roditelji postavili zasedu, pošto je u dvorištu bilo sakriveno nekoliko policajaca. Kad je Rokvel došao na vrata, odmah je uhapšen. Delovalo je da ni u snu nije očekivao da će mu biti postavljena zamka.

Deca kojima je predavao u školi bila su šokirana kada su saznala da im je omiljeni profesor uhapšen i da je pedofil.

Jedna od učenica rekla je direktorki da je pratila Luka na TikToku i da joj se sviđalo što ju je stalno hvalio, te da nije posumnjala da je pedofil.

Na Tajlandu je 15 godina granica za stupanje u seksualni odnos, međutim ovo što je Rokvel učinio sa godinu dana starijom devojčicom spada pod krivično delo.

Devojkama je dozvoljen seks i sa 15 godina ali samo u okviru braka. Kazne za nedozvoljen seksualni akt sa ženama je petogodišnja zatvorska kazna kao i 300 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading