NAPADNUT KRIM! Jaka eksplozija u Sevastopolju, pogođena Crnomorska flota! (FOTO)

Autor:

Svet

22.09.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Sevastopolju odjeknula jaka eksplozija. To nije samo najveći grad na ukrajinskom poluostrvu Krim, koji su Rusi pripojili 2014. godine, već i ključna luka u kojoj se nalazi ruska Crnomorska flota.

NAPADNUT KRIM! Jaka eksplozija u Sevastopolju, pogođena Crnomorska flota! (FOTO)

Foto: Printscreen/twitter.com/bayraktar_1love

Sevastopolj na Krimu je u poslednje vreme često bio na meti ukrajinskih vojnih dronova i krstarećih projektila.

 

 

Prema fotografijama i video snimcima koji su se proširili društvenim mrežama, čini se da se eksplozija dogodila upravo u luci, gde se često nalaze ruski ratni brodovi.

Nezvanični Tviter kanali bliski ukrajinskoj strani objavili su snimak na kome se vidi oblak dima, a meštani kažu da su videli rakete iznad grada neposredno pre eksplozije.

Na ulicama lučkog grada na Krimu nastala je panika, a iznad Sevastopolja nadvio se gusti crni dim.

Rusi potvrdili: Pogođen štab Crnomorske flote

Najmanje jedna ukrajinska raketa pogodila je sedište ruske Crnomorske flote u Sevastopolju, rekao je lokalni proruski guverner Mihail Razvožajev, piše Index.hr.

 

 

***

Portal Republika.rs objavljuje sve informacije o ratu u Ukrajini iz izvora koji su se do sada pokazali relevantnim, a koje svakako s dodatnom novinarskom pažnjom proveravamo. Međutim, pošto se od početka sukoba vodi, kako medijski tako i propagandni, rat, redakcija Republike moli čitaoce da nam, ukoliko na našem sajtu prepoznaju eventualne lažne
vesti i dezinformacije, skrenu pažnju da bismo odmah reagovali i pravovremeno ispravili eventualne greške. Unapred zahvaljujemo.

Informacije možete slati na mejl redakcija@republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading