ŠTA OVO RADI KIMOV PREVODILAC?! Muškarac dotrčao do lidera Severne Koreje, Putin ostao u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.09.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednici Rusije i Severne Koreje Vladimir Putin i Kim Džong Un sastali su se u sredu, a njihov prvi susret bio je na kosmodromu Vostočni na ruskom dalekom istoku.

ŠTA OVO RADI KIMOV PREVODILAC?! Muškarac dotrčao do lidera Severne Koreje, Putin ostao u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sastanak je započeo trenutkom kada je Kim Džong Un izašao iz svoje limuzine i odmah se rukovao s predsednikom Putinom. Međutim, neobičan trenutak usledio je kada se jedan član Kimove pratnje, prevodilac lidera Severne Koreje, brzo približio njihovom razgovoru, očigledno uznemiren. Putin je radoznalo pogledao preko Kimovog ramena prema prevodiocu.

 

 

Ispostavilo se da je ova reakcija usledila nakon što prevodilac nije želeo da propusti prve reči severnokorejskog lidera.

On je kasnije ostao prisutan tokom privatnog sastanka između Vladimira Putina i Kima, što je izazvalo interesovanje medija. Također je bio odgovoran za prevod sa korejskog na ruski jezik tokom sastanka.

Tokom petosatnih razgovora, lideri su raspravljali o nizu pitanja, uključujući ekonomsku saradnju, bezbednost i regionalnu stabilnost. Obojica su izrazila spremnost za jačanje svojih bilateralnih odnosa i strateške saradnje u narednim godinama.

Napetost u regionu i globalna geopolitička pitanja bila su takođe tema razgovora, a lideri su se složili da će nastaviti raditi zajedno kako bi pronašli mirna i diplomatska rešenja.

Sastanak je privukao pažnju i zbog neobičnog ponašanja Kimovog telohranitelja, koji je izveo neuobičajeni potez pred jednim od sastanaka, što je takođe postalo predmet interesovanja na društvenim mrežama.

 

 

Očekuje se da će ovaj sastanak dalje oblikovati odnose između Rusije i Severne Koreje, dok svet pažljivo prati razvoj događaja u ovom geopolitički značajnom regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading