POLICAJAC JE PORODICI NAJAVIO DA ĆE UBITI BIVŠU ŽENU: Nikad nije bio sa drugom, kad ga je ostavila, nije mogao da podnese razvod SVI DETALJI TRAGEDIJE

Autor:

Svet

13.09.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji hladnokrvnog ubistva 42-godišnje žene, koje je počinio njen bivši muž, policajac, okrivaju uzroke ove trageije, koja se od strane 38-godišnjeg policajca – njenog bivšeg supruga, koje se dogodilo u utorak ujutru u Solunu.

POLICAJAC JE PORODICI NAJAVIO DA ĆE UBITI BIVŠU ŽENU: Nikad nije bio sa drugom, kad ga je ostavila, nije mogao da podnese razvod SVI DETALJI TRAGEDIJE

Foto: Shutterstock

Prema pisanju portala Prototema, L.M. je sačekao njihovo dvoje maloletne dece da se ukrcaju u školski autobus a potom se vratio do 6. sprata stambene zgrade, ispred stana nesrećne žene, u ulici Komninon. Čim je 42-godišnjakinja otvorila vrata, ugledala je bivšeg muža sa puškom u rukama. On je nekoliko sekundi kasnije pucao direktno u njenu glavu. Nesrećna žena nije stigla da reaguje, a njena smrt je bila trenutna.

Prema rečima prijatelja počinioca, 38-godišnji policajac je govorio da želi da ubije bivšu suprugu jer nije mogao da podnese razvod. Kako je napomenuo ovaj porodični prijatelj, žena je odlučila da se raziđu i pre nekoliko meseci su se sporazumno razveli, dok je 38-godišnjak redovno kontaktirao sa svoje dvoje dece.

 

Međutim, policajac je svom prijatelju rekao da očajnički želi da se ponovo spoji sa bivšom ženom, ali mu je ona jasno dala do znanja da to ne želi. Počinilac je bliskim ljudima izjavio da previše voli ženu i da ne može da podnese odbijanje. U stvari, otišao je toliko daleko da je obavestio svoju porodicu da želi da ubije majku svoje dece.

 

„Ocu je govorio:„ Ubiću je!" Došao je do tačke očaja, voleo ju je i bio je ludo zaljubljen. Nikada nije imao drugu ženu. Govorili smo mu da živi svoj život", rekao je porodični prijatelj.

Prema njegovim rečima, nakon njihovog razvoda, žena je prijavila bivšeg supruga da je ukrao vredan medaljon i njen pasoš, ali je kasnije povukla prijavu.

42-godišnja žrtva bila je nezavisna i finansijski stabilna žena, a poticala je iz poslovne porodice. Iz tog razloga, od bivšeg partnera nije ni tražila alimentaciju nakon razvoda, dok sa njim nije želela da održava lični kontakt.

Prema izvorima grčke policije, par nije angažovao nikakvu policijsku službu zbog porodičnih problema, niti je bilo pritužbi od strane žene na pretnje ili nasilno ponašanje.

Godine 2023. par se sporazumno razdvojio, a bili su određeni dani i sati kada će viđati decu.

Karabin (puška) kojim je izvršen zločin i samoubistvo bila je legalno u posedu policajca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading